PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

In serialul online 2019 Experimentul – The Passage, dupa ce un experiment guvernamental esuat transforma cativa detinuti condamnati la moarte in vampiri foarte contagiosi, o tanara orfana devine singura speranta in fata crizei.

Experimentul – The Passage, efecte vizuale impresionante si un personaj feminin memorabil Doua dintre trasaturile filmelor lui Ridley Scott care i-au adus consacrarea, efectele speciale impresionate (“Alien“) si personaje feminine puternice (“Thelma si Louise“), vor fi recunoscute de fanii genurilor thriller si horror si in “Experimentul“, serial care pune fata in fata monstruozitatea si inocenta.

Intriga din “Experimentul” este dilema morala cu care se confrunta unul dintre personajele principale. Proiectul medical Noah, menit sa identifice un panaceu, este aproape de esec, iar medicii au nevoie de “sange proaspat” pentru a-l redresa. Brad Wolgast, interpretat de Mark-Paul Gosselaar, este mandatat de autoritati s-o transforme in cobai pe Amy Bellafonte, o fetita orfana de ambii parinti si, prin urmare, “subiect ideal” al unei eventuale morti premature.

Pentru rolul lui Amy a fost aleasa micuta Saniyya Sydney, castigatoare Young Artist Awards, la doar 11 ani, a premiului pentru cea mai buna interpretare a unui rol secundar intr-o mini-serie TV (“Roots”).

Experimentul - The Passage (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Liz Heldens
Actori: Mark-Paul Gosselaar, Saniyya Sidney, Jamie McShane
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 7.6


The Passage (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

s01e09

s01e10


Trailer The Passage (2019)


Experimentul - The Passage (2019)
Experimentul - The Passage (2019) Online Subtitrat in Romana

In serialul online 2019 Experimentul - The Passage, dupa ce un experiment guvernamental esuat transforma cativa detinuti condamnati la moarte in vampiri fo

Editor's Rating:
5

Va recomandăm și următoarele Filme Online: