filme-online-banner

Expresul – The Express (2008) film online subtitrat

Regia: Gary Fleder
Actori: Nelsan Ellis, Nicole Beharie, Justin Jones, Elizabeth Shivers, Danny McCarthy
Anul: 2008
Gen: Biografie, Drama, Sport
Durata: 130 minute
IMDB: 7.1/10 din 9111 voturi

Expresul este de a implica și de inspirație în modul un film bun despre sport aproape întotdeauna este. Formula este de bază și durabil, iar atunci când îl zgudui să o poveste bună, poți eșua cu greu. Gary Fleder face mai mult decât faptul că, în a spune poveste de Ernie Davis (“Elmira Expresul”), rulează înapoi pentru Syracuse care a devenit primul afro-american pentru a câștiga Heisman Trophy, în 1961. Davis a fost elaborat de pro fotbal, dar apoi leucemie a fost descoperit, el nu a jucat un joc pro și a murit în 1963. El a fost de 23.

Set timpul neînvinsă 1959 sezonului Syracuse (de fapt doi ani înainte Davis a câștigat Heisman), filmul îl arată ca MVP la Bowl Cotton din Dallas. El a fost informat că poate fi prezent pentru a primi trofeul lui, dar nu a putut participa la banchetul pentru că a fost într-un loc separat. Cele mai multe dintre colegii lui au boicotat banchet. Cele mai. Aș vrea să vorbesc astăzi cu puținii care nu au.

Filmul Expresul își amintește un moment în care jucătorii de culoare au fost binevenite in Sud. Acesta arată fani rasiste tipa la el și a aruncat cutii de bere la West Virginia și Texas jocuri. El a trebuit să intre hoteluri de usi spate și somnul în sferturi slujitor. Aceasta a avut loc în toate bine în cadrul vieti si amintirile multor oameni. Jackie Robinson a intrat în Brooklyn Dodgers in 1949, dar Dodgers nu au jucat în sud.