filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Family Blood (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Ellie, o dependenta de droguri aflata in recuperare in filmul Family Blood online subtitrat, tocmai s-a mutat intr-un oras nou impreuna cu cei doi copii adolescenti. In trecut ea s-a straduit sa renunte la droguri, insa de data aceasta este hotarata sa-si atinga scopul, sa gaseasca un loc de munca stabil si sa participe in mod regulat la intalnirile sale.

Din pacate, noii prieteni, un nou loc de munca si sansa unei vieti noi nu o pot impiedica pe Ellie sa recada inca o data. Viata ei in filmul Family Blood, se schimba total atunci cand il intalneste pe Christopher, un alt tip de dependent, care ii obliga pe fiica si pe fiul ei sa accepte o noua versiune a lui Ellie. Va reusi Ellie sa-si infrunte slabiciunile si sa se salveze?

Imi placea linia de poveste din Family Blood online subtitrat. Mi-a placut ritmul lent si stabil. Imi plac foarte mult filmele cu aceste calitati. Imi place si faptul ca nu este un roller coaster. Dintr-o data tare rau si apoi, brusc, actorii soptesc si apoi tare din nou si tot asa. Urasc sa schimb volumul mereu cand urmaresc un film. Ceea ce nu mi-a placut este cat de intunecata a fost filmul.Stiu ca poate nu are sens pentru o multime de oameni, dar exista o diferenta intre un film intunecat si un film slab luminat.


Regia: Sonny Mallhi
Actori: Vinessa Shaw, James Ransone, Colin Ford
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare