PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Fantana – The Last Survivors (2014) film online subtitrat

Alt titlu: The Well
Regia: Thomas S. Hammock
Actori: Nicole Fox, Booboo Stewart, Max Charles, Jon Gries, Michael Massee
Anul: 2014
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 5.2/10 din 1195 voturi

Fantana trecut (denumite în mod oficial, de asemenea) vede debutat director Tom hamac crea o vale Oregon post-apocaliptic, în cazul în care ploaia a fost inexistentă în ultimii 10 ani și Fantana facă tot ce pot pentru a îndepărta de. Încorporează munca sa anterioara pe productii, cum ar fi tu urmezi și invitat, împreună cu un design de producție Sarah M. Pott lui, acest film face o paralela cu place de George Miller blockbuster franciza Mad Max și împărtășește similitudini cu place de The Book of Eli Și Jocurile foamei.

Într-o lume plină de lăcomie și de supraviețuire, în vârstă de șaptesprezece ani Kendal (Haley Lu Richardson) își petrece zilele protejarea fratele ei bolnav Dean (Booboo Stewart) și ceilalți ea prețuiește în jurul ei ca Alby (Max Charles), în timp ce restul adapostirea de apă pe terenurile lor, colectarea de baterii pentru un avion ars pentru evadare lor planificate, și ajutându orice suflete nevinovate a centrat trasee cu.

În special această lume este încă plină de rău și a corupției și afectate de un baron apă lacom nume Carson (Jon Gries) și “om al lui Dumnezeu” sa abordare, crezând în următoarea “dispariția unei specii” și uciderea fiecare persoană rămasă, Fantana, astfel încât el și fiica sa Brooke (Nicole Fox) sunt singurele ramase si nimeni altcineva nu este consumatoare de apă “lor”.

Cu o performanță incredibil de puternic de la 20 de ani Haley Lu Richardson (incredibil de numai 17 la momentul fotografierii) desen privitorul în, cu o combinație de teatru, rezistența și capacitatea “, lovind cap la cap”, și o distribuție de sprijin solid, inclusiv place de Max Charles și Booboo Stewart, privitorul devine absorbit în această lume post-apocaliptică.