filme-online-banner

Fata din vale – Valley Girl (1983) film online subtitrat

Regia: Martha Coolidge
Actori: Nicolas Cage, Joanne Baron, Michael Bowen, Colleen Camp, Frederic Forrest
Anul: 1983
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 99 minute
IMDB: 6.0/10 din 6756 voturi

Nemulțumit și obosit după slogging prin ultimul zeci de sex nebun adolescenti filme, am dat peste “Fata din vale cu așteptările scăzute. Ce puteți aștepta de la un gen inspirat de “lui Porky”? Dar acest film este un pic de comori, un amuzant, sexy, atrăgătoare povestea deciziei sfasietoare Fata din vale: Ar trebui sa stai cu prietenul ei Jock plictisitor, sau de a lua o șansă pe un punk de la Hollywood? După ce a văzut recent mai multe sex Mad Filme adolescenti, în care o felie tipic de viață adolescent constat seduce profesorul tău, fiind sedus de mama celui mai bun prieten a lui, sau de conducere pe la Tijuana, în căutare de prostituate, am găsit “Fata din vale” pentru a fi surprinzator de convingătoare în portret sa de copii în dragoste.

Acestea sunt copii. Sunt sigur despre sex, inimile lor trimit semnale confuze, și sunt sclavi la presiunea de grup. Adolescenții din toate aceste rip-off-uri “Porky este” par a fi fanteziile murdare Old Men, dar copiii din “Valea Girl” ar putea exista plauzibil în San Fernando Valley – sau chiar, cred că, în țara de dincolo O ‘Iepure de câmp. Stelele de cinema Deborah Foreman ca Julie, o fată drăguță scoala luminos, de înaltă care este în proces de rupere cu ei blond prietenul Jock (Michael Bowen). E superb să se uite la, dar e plictisitor și îngâmfat și el un lucru care conduce tot nebun fete adolescente: Se așează lângă ei într-o comună burger și ocazional se ajută la masa de prânz lor.

Într-o noapte, la o petrecere, Julie întâlnește Randy (Nicolas Cage). E un deșirat, un fel de copil nătărău aspect cu un zambet atragator, strâmb. El este, de asemenea, o punk din peste dealuri de la Hollywood. Julie îl place. El face sa rada. E ofertă. Este minunat. Ea se indragosteste. Și apoi prietenii ei începe să lucreze ei peste cu tot felul de previziuni sumbre, cum ar fi ea va fi “total abandonat” în cazul în care ea iese cu acest punk grotty.