filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Fata Magica – Magical Girl (2014) film online subtitrat

Regia: Carlos Vermut
Actori: Luis Bermejo, Bárbara Lennie, Javier Botet, Marina Andruix, Julio Arrojo
Anul: 2014
Gen: Drama, Thriller
Durata: 127 minute
IMDB: 7.3/10 din 1430 voturi

In filmul Fata Magica este vorba despre un profesor de literatura numit Luis care tocmai ce a ajuns somer, acesta avand o fetita de 12 ani care este bolnava de cancer. Din aceasta cauza el doreste sa-i respecte ultima dorinta pe care fiica lui o are. Si anume vestimentatia pe care o poarta un personaj principal dintr-o serie tv din Japonia. Doar ca aceasta vestimentatie este destul de costisitoare, iar pentru a reusi acest lucru Luis trebuie sa depaseasca mai multe obstacole destul de grele.
Scena de deschidere stabilește atmosfera liniște tensionată care definește tonul filmului Fata Magica ca profesor Damian (-fructat exprimat vet Jose Sacristán joc foarte plin de semințe) solicită tineri Barbara (Barbara Anduix) să predea o notă care apoi dispare misterios din mână. E filmului prima fată magică (“fată magică” este un gen de anime din care care Vermut este un fan). Al doilea este în vârstă de 12 ani Alicia (Lucia Pollan), murind de leucemie, și care visează de a poseda o rochie magic fata odata purtate de cantareata japoneza Megumi.
Rochia este extrem de costisitoare, dar tatăl Aliciei Luis (Luis Bermejo), un profesor șomer, decide să-l cumpere pentru ea cu orice preț. În timp ce stătea acolo țineți forlornly o cărămidă în afara ferestrei de bijutier, el a vomitat pe la un balcon de sus, unde Barbara vechi (Barbara Lennie), acum un masochist angajat, tocmai a aruncat în sus, după ce a fost părăsită de ei controlul partener psihiatru Alfredo (Israel Elejalde) și zdrobitor capul într-o oglindă.Fata Magica: Deranjat, Barbara distanță emoțional invită Luis interior, au sex, și Luis încercat oportunitatea perfectă de a ridica un pic bani pentru rochia Alicia prin șantaj Barbara. Într-una din mai multe momente de spirit autentic care ies în evidență, Luis spune Barbara să părăsească banii într-o copie bibliotecă din Constituția spaniolă, pentru că este o carte pe care nimeni nu va avea vreodată.