filme-erotice-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Atracție fatală – Fatal Attraction (1987) Film Online Subtitrat


Regia: Adrian Lyne
Actori: Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer
An: 1987
Gen: Drama, Erotice, Thriller
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Atracție fatală – Fatal Attraction

In absenta sotiei de acasa, un barbat (Michael Douglas) are o aventura extraconjugala. Femeia (Glenn Close), care vrea sa il pastreze in viata sa, incearca sa il distruga cand vede ca partenerul noptii fierbinti are remuscari si vrea sa isi reia viata linistita alaturi de sotia sa.

Conceput initial ca o comerciala poveste cu sex si suspans, filmul are un neasteptat impact sociologic, ducand la luari de pozitie ferme, atat din partea publicului care a cerut modificarea finalului si pedepsirea uzurpatoarei, dar si in randul randul moralistilor care vad in pelicula un avertisment pentru cei care, prin legaturi intamplatoare, isi pun in pericol familia.

Gelnn Close a fost nominalizata la Oscar si Globul de aur pentru rolul de exceptie, iar filmul a primit alte 3 nominalizari la premiul Oscar, inclusiv la categoria cel mai bun film.

Dincolo de ecourile feministe si sociologice specifice americanilor pentru care mersul la psiholog e obligatoriu ca cel pe bicicleta. Filmul are multe clisee din Cetatea filmului, are o Glenn Close contopita cu eroina , un Douglas pregatit pentru Instinct primar. Si o societate care pare sa tolereze infidelitatea. Mai multa spaima si multa previzibilitate la Close care face un rol linear.

Da, este un film deosebit de bine realizat, iar AA este o actrita care joaca IAR impecabil. Desi rolul ei este mai mult complementar celui al lui MD. amintesc si rolurile ei din cele 2 filme cu harrison ford din ciclul jack ryan. Ca si cel in narrow margin: are roluri de o imensa sensibilitate, dublata de o naturalete care ii permite sa para nu atit frumoasa. Cit o reprezentare foarte putin idealizata a femeii care isi sprijina barbatul dpdv emotional in situatii disperate. Desi ea insasi simte cum disperarea o stringe intre ghearele ei nemiloase.


Trailer Atracție fatală – Fatal Attraction