filme-online-banner

Fatal – Pernicious (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: James Cullen Bressack , James Cullen Bressack
IMDB Rating: 5,3
Regizor(i): James Cullen Bressack
Actori: Ciara Hanna, Emily O’Brien, Jackie Moore

In rolurile principale Ciara Hanna, Emily O’Brien, și Jackie Moore, acest festival gore de un film Fatal de groaza este stabilit în Thailanda, unde trei tinere sunt vizitează pentru vara. Totul este îmbogățirea culturală și petreceri până spirit răzbunător cu un pofta de sânge important este eliberat.
Regizat de James Cullen Bressack, și scris de Bressack și Taryn Hillin, pernicioasa vitrine partea sângeroase și brut de filme de groaza, toate în timp ce prezintă o poveste interesantă, cu un oarecare satisface-to-sfârșit. Una dintre cele mai bune performanțe din film Fatal a fost departamentul de sunet, mâinile jos. Squishing, squelching, și scurgere a fost suficient pentru a face trecerea stomacului. Acestea fiind spuse, sunetele insotite unor efecte practice stelare. Strânse uri și o mulțime de sânge a făcut această simt ca un film de groaza clasic, că, împreună cu accent prelungit pe arme și rănile.
Vizitatorii nu trebuie să fie prea atent pentru a prinde pe câteva indicii în timpul expoziției. Linia de poveste Fatal nu este complicat sau prea dependente de o poveste spate. Este drept înainte și la obiect, care într-o oarecare poate fi fie un zeu trimis sau plictisitor. Ea mi-a amintit de o versiune adult de un episod de ți-e frică de întuneric? sau Goosebumps. Ar fi putut fi hokey si intoarcere, dar completările de fete asiatice înfiorător și scene intime tortură se întunece trecut de acest punct. Punctele de vedere camera zdrobitoare și complet evident “Uită-te la obiect, amintiți-vă acest obiect, este important”, Fatal ,a adăugat fotografii la sentimentul. Din păcate, muzica nu a fost un mare hit cu mine. Ea nu pare potrivită cu filmul, nici nu a contribui sentimente de presimțire sau frică.
În general, pernicioasa este un ceas simplu și distractiv pentru orice fan groază. Este o combinatie de The Grudge și Hostel, deci dacă sunteți în oricare dintre aceste filmele, ar trebui să fie într-un tratament.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: