PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Fetiţa din capătul străzii – The Little Girl Who Lives Down the Lane (1976) film online subtitrat

Regia: Nicolas Gessner
Actori: Martin Sheen, Jodie Foster, Alexis Smith, Mort Shuman, Scott Jacoby
Anul: 1976
Gen: Drama, Mister, Thriller
Durata: 100 minute
IMDB: 7.1/10 din 5530 voturi

Chiar dacă ea este aruncat ca un murderess, Jodie Foster se apropie cel mai ei încă de a juca un copil normal în “Fetiţa din capătul străzii” un film de groază ușoară manierat pentru persoanele care nu fac mult se bucură de a fi speriat. Fapte fault dor de Foster, care se dovedesc a fi nu atât de dure, după toate, s-au angajat, fie accidental sau off-camera. Restul timpului, domnișoara Foster franzele în jurul valorii de blue jeans, joaca cu hamster ei, și se încadrează în dragoste cu disperare că, atunci când lucrurile nu merg bine, ea poate atinge abia cina ei, care constă dintr-un burger și un shake.

Povestea, stabilit în obligatoriu New England cătunul, implică Martin Sheen ca-pedofil vicios care vede în domnișoara Foster lucrurile pe care publicul de film au văzut în ei pentru ultimii ani, și Alexis Smith, domnul Sheen a stricat mama. Domnisoara Smith joacă oraș agentul imobiliar și, pentru că ea poartă un dulap Valentino și conduce un Bentley, acesta trebuie să fie destul de un oras.

În orice caz, Domnisoara Smith a închiriat o casă de domnișoara Foster și tatăl ei, un poet foarte faimos care nu a fost auzit de atunci. De fiecare dată când domnișoara Smith scade de a face probleme, domnișoară Foster anunță că tatăl ei este plecat din oras sau spune ca este de lucru în studiul său și nu poate fi deranjat. Hah!

Deși domnul Sheen nu un viraj chillingly de eficace ca psiho, și domnișoara Smith una nejustificat urât ca mama sa, sursa reală filmului “Fetiţa din capătul străzii” de energie este bout domnișoara Foster a catelus dragoste cu Scott Jacoby, care aduce prospețime și ingeniozitatea pentru a un rol banal . Florile aventura, și apoi unele: perechea începe dormit împreună, iar domnișoara Foster este chemat să murmure nimicuri dulci, cum ar fi “N-am stiut cat de mult te-am nevoie.”

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: