filme-online-banner

Fiica lui Shamer – The Shamer’s Daughter (2015) film online subtitrat

Titlu original: Skammerens datter
Regia: Kenneth Kainz
Scenariu: Anders Thomas Jensen, Lene Kaaberbøl
Actori: Jakob Oftebro, Allan Hyde, Maria Bonnevie
Anul: 2015
Gen: Aventura
IMDB: 6.5

Mari adaptări fantezie bugetul local se face lent drum în cinematografe nordice; Fiica lui Shamer a făcut bine în Danemarca și se deschide în două zile în Norvegia.

Ca urmare a Călătorie norvegian a remake-ul de Craciun de stele în 2012, 6,7 milioane de euro filmul Fiica lui Shamer fantezie danez Fiica Șemer este următoarea buget mare filmul fantezie Nordic pentru a face loc sa teatrală în inimile și mințile copiilor și a tinerilor adolescenti. Filmul, care a avut premiera în țara sa de origine Danemarca la 26 martie, se bazează pe prima carte din cel mai bine vandut carte seria The Șemer Cronicile, scrisă de autor Lene Kaaberbøl, ale cărui cărți au fost publicate în mai mult de 25 de țări din întreaga lume. E premiera teatrală norvegian va fi pe data de 1 mai și în Suedia filmul se deschide pe 31 mai.

Kenneth Kainz regizat poveste, care este situat într-un mediu medieval cu dragoni și puteri supranaturale, Fiica lui Shamer se învârte în jurul Dina, care a moștenit fără voia capacitatea special mamei sale. Ea poate privi direct în sufletul altor oameni, făcându-i rușine de ei înșiși. În cazul în care singurul moștenitor al tronului este nedrept acuzat de uciderea îngrozitoare familiei sale, mama Dina este ademenit să Dunark sub pretexte false pentru a-l facă mărturisească. Neglijarea de a utiliza capacitatea de ei, în sensul greșit, ea este luat prizonier. Acum este de până la Dina pentru a descoperi adevărul crimelor, dar în curând ea se trezește într-o răsuci luptă pentru putere periculos cu propria ei viață în pericol.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: