filme-online-banner

Final Portrait (2017) Online Subtitrat in HD 1080p


Paris, 1964. În timpul unei scurte excursii la Paris, scriitorul american și iubitorul de artă James Lord din filmul Final Portrait, este rugat de către prietenul său, artistul de renume mondial Alberto Giacometti, să ia loc pentru un portret. Flatat și intrigat, Lord acceptă. Dar, ședințele lor programate să dureze o săptămână, sunt adesea întrerupte de vizitele la restaurante și plimbările fără sfârșit cu mașina.

Așa începe nu numai povestea unei prietenii neconvenționale, ci, văzută prin ochii lui James Lord, o înțelegere a frumuseții, frustrării, profunzimii și, uneori, a haosului procesului artistic. Final Portrait este un portret al unui geniu și al unei prietenii dintre doi bărbați total diferiți. Dar tot mai strâns legați printr-un act de creativitate în continuă evoluție.

Filmul Final Portrait se concentrează pe munca și personalitatea faimosului pictor și sculptor elvețian, Alberto Giacometti, cu doi ani înainte de moartea sa, înfățișându-l pe artist atât cu punctele forte, cât și cu slăbiciunile sale, relatând haosul producției sale artistice, îndoielile și abilitatea curajoasă de a renunța și de a începe din nou.


Regia: Stanley Tucci
Actori: Armie Hammer, Clémence Poésy, Tony Shalhoub
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare