filme-online-banner

Final The Rapture (2015) film online subtitrat

Regia: Timothy A. Chey
Scenariu: Timothy A. Chey
Actori: Jah Shams, Mary Grace, Carman
Anul: 2015
Gen: Thriller
IMDB: 6.0

Acest film Final The Rapture învârte în jurul a patru persoane diferite după întâmplă răpire. Un om locuiește în Los Angeles. El vrea să plece din țară pentru că un grup militar vrea să-l recruteze. El a părăsit soția lui înainte de răpire, deoarece ea a fost un credincios și el nu a vrut să asculte. Ea a fost răpiți. Un alt om este de la Tokyo. El este un jurnalist prețuită și el încearcă să se descurca dispariția a milioane de oameni ca guvernul se închide pe el. El moare de cancer și este într-o mulțime de durere, dar el vrea să demonstreze că a fost răpirea ce sa întâmplat înainte de a muri. O tânără este în Buenos Aires. Ea a fost într-un accident de tren și a pierdut memoria. Cea de a patra Povestea implică un om care este naufragiat pe o insulă pustie din Pacificul de Sud după ce avionul său a mers în jos. El este un ateu și a fost un profesor de filosofie la un colegiu din California. El rascoleste prin valize împrăștiate și păstrează rulează în Sfintele Biblii. Este un film interesant de spus puțin.

Mesajul Final The Rapture de a deveni un adevărat creștin înainte are loc Răpirea este iminentă a lungul filmului. Te face să te cugeta “Sunt un adevărat creștin?” Există oameni în acest film care au crezut că sunt creștini și au crezut în Isus, dar au fost lăsați în urmă. Au fost pastori și lideri religioși lăsat în urmă, de asemenea. Este un film de groaza pentru necredincioși. Nu știu dacă acest lucru le va aduce la genunchi, dar aceasta este în valoare un try. Te face să te gândești de două ori dacă este suficient să crezi doar în Hristos, dar nu au nici rod spiritual pentru a arăta pentru ea. Se va face unii oameni re-examina credința lor.

Pe caracteristicile speciale se prezinta reactii vii de la persoane care au vizionat filmul Final The Rapture. De asemenea, Comentariu directorului este interesant. Este în valoare de uitam cel puțin o dată. Acest lucru este mai mult decât realiste unele dintre celelalte filme Final The Rapture-am văzut.

1 Tesaloniceni 4: 16-17 (NKJV) -16) Căci Domnul Însuși va coborî din cer cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel și cu trâmbița lui Dumnezeu. Și cei morți în Hristos vor învia întâi. 17) Apoi, când noi cei vii și rămân vor fi răpiți toți împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh. Și astfel vom fi totdeauna cu Domnul.