filme-erotice-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Firestorm (1984) Film Erotic Online


Regia: Cecil Howard
Actori: Tina Marie, Eric Edwards, Kay Parker
An: 1984
Gen: Erotice
IMDB: 7.4Sinopsis Firestorm

FIRESTORM a reprezentat o oportunitate pentru cinefilul talentat, Howard Winters a / k / a “Cecil Howard”, să facă o săpătură pură. Nu explorările psihologice complicate – precum NEON NIGHTS. SCOUNDRELS și SNAKE EYES – A / k / a “Anne Randall” au fost celebru pentru aceasta.

Rezultatul sa dovedit a fi una dintre cele mai mari colaborări ale lor: o melodrama cu mai multe straturi a povestit. Apoi într-o manieră neliniară revoluționară, care intersectă liber și înapoi în timp. O tehnică depășită de extremă amețitoare prin filme și seriile TV. Personaje memorabile, portretizate cu tot ceea ce ar fi putut să-și asume acest profesionist.

Datorită autorului său, Kenny Cushing (interpretul veteran, Eric Edwards, care face unele dintre cele mai bune lucrări ale lui. Impreună cu filmele “Harry Crocker” pe care le-a făcut pentru Ron Sullivan). Se află angajat de Magda Balcourt (actul de clasă Kay Parker, mama incestuoasă Din seria TABOO a lui Kirdy Stevens) să-și scrie autobiografia.

Împreună cu soțul Lee (inestimabilul John Leslie), se pare că “se rostogoleste în petrol”, deși implicarea lor în relațiile umbrite cu oameni puternici. Ii va costa cu drag înaintea filmului. Instalat în conacul Balcourt de Magda, care are alte planuri decât să-și dicteze povestea vieții. Si refuză să nu ia răspuns, Kenny se strecoară în mijlocul nopții pentru băuturi la un bar unde. Fosta lui iubită Liza (scena furtului Victoria Jackson a / k / a “Tina Marie”, vedeta de neuitat a lui Kemal Horulu NEVER SLEEP SOS) functioneaza ca o dansatoare exotica.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: