PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Fiul lui Chucky – Seed of Chucky (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Don Mancini
Actori: Jennifer Tilly, Brad Dourif, John Waters
An: 2004
Gen: Comedie, Fantezie, Groaza
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fiul lui Chucky – Seed of Chucky

Păpușa ucigașă s-a întors in Fiul lui Chucky – Seed of Chucky! Cel de-al cincilea film din îndrăgita serie de comedii horror cu Chucky (“Child’s Play”). Creatorul seriei și scenaristul tuturor celor cinci filme, Don Mancini își face acum debutul regizoral. În film debutează și Glen (voce Billy Boyd din “The Lord of the Rings”), păpușa orfană care este nimeni altul decât copilul oribilului “drac-înpăpușat” Chucky (voce Brad Dourif) precum și mireasa lui sucită, Tiffany (voce Jennifer Tilly).

Atunci când începe producția la un film despre legenda urbană a faptelor criminale comise de părintii lui, Glen vine la Hollywood și îi readuce la viață pe părinții lui însetați de sânge.

Dinamica familiei este departe de a fi perfectă; deoarece Chucky și Tiffany din Fiul lui Chucky – Seed of Chucky, și-o iau în cap și încep un nou val da haos criminal; spre oroarea pașnicului Glen. Lui Chucky nu-i vine să creadă că fiul său nu vrea să-i pășească pe urme; iar Tiffany e lovită de mania vedetismului; și nu-i vine să creadă că în filmul care se face despre ei; rolul ei va fi interpretat de actrița ei preferată; Jennifer Tilly; care în curând va deveni gazda neștiutoate a aceste noi familii… mai mult decât o cer legile ospitalității.

Ma asteptam la altceva mai bun.In opinia mea; filmul nu se ridica la nivelul variantei din 98′;amandoua fiind la fel de slabe.Multe scene critice;nu au continuitate la fel ca si multe replici care nu isi au sensul. Nu m-am speriat deloc; mai ales ca efectele nu au fost credibile iar asa zise scenele cu sange au fost execrabil de slabe. Cea mai buna varianta mi se pare cea din 2013 care cat de cat mai are ceva din horror.Recomand doar fanilor.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: