filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Five (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Igor Gotesman
Actori: Pierre Niney, Margot Bancilhon, Igor Gotesman, Idrissa Hanrot, François Civil
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Five

Five este o comedie despre cinci prieteni vechi, care devin colegi de apartament. Unul dintre ei plătește chiria pentru toți, dar curând rămâne fără bani și ajunge să vândă marijuana pentru a plăti facturile. Rolul de dealer îi aduce numai necazuri și acesta cade pradă lumii periculoase a drogurilor.

O comedie franceză care arată că nu doar Hollywood-ul este influenţat de filmul european, ci şi invers. Five ne arată un grup de prieteni care se mută într-un costisitor apartament din Paris, după ce unul dintre ei, Samuel, promite că va acoperi chiria. Dar când Samuel rămâne fără ajutorul de acasă, viitorul la comun al celor cinci amici este pus sub semnul întrebării. Evident, există soluţii care vor ridica o mulţime de probleme eroilor. Filmul a fost asemănat cu succesele americane Marea mahmureală, Vecini de coşmar şi Super-răi.

Five este un film distractiv franceză. Aceste 5 cele mai bune prieteni care doresc să trăiască împreună confruntă cu multe probleme. Pentru a remedia problema ei de stabilire împreună și se joacă cu droguri. Ei fac problemele lor mai rau in timpul tot filmul. Dar, in mai multe scene de benzi desenate alternează cu mai multe scene tragice. Fiecare personaje sunt foarte diferite, dar complementare. Actorii sunt bine joacă și rolurile sunt bine expediate. Am găsit niște muguri frumos (prima persoană) și tranziție inteligentă. Muzica este dinamica, cu bătăi pline de viață. Nu este filmul anului, dar este distractiv pentru că fără limită. sfaturi I la părinți să nu arate filmul copiilor lor, deoarece conține scene nud și scuze de droguri.


Trailer Five

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: