PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Fletch trăieşte – Fletch Lives (1989) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Ritchie
Actori: Geoffrey Lewis, Hal Holbrook, R. Lee Ermey, Patricia Kalember, Chevy Chase
Anul: 1989
Gen: Comedie, Crima, Mister
Durata: 95 minute
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fletch trăieşte – Fletch Lives

Fletch (Chevy Chase) primeste ca mostenire un conac, undeva la tara. Noroc si ghinion in acelasi timp, acest conac este mobilul intregului film. Intr-o buna zi, in conacul lui Fletch se petrece o crima dubioasa. Incercand sa afle cine a fost criminalul,apropiatii lui Fletch, adica un avocat (cu privire de otel), un preot (evanghelist), un terorist (gelos), un editor de ziar (stupid) si o tanara foarte sexy isi unesc fortele in incercarea de a dezlega acest mister.

Ce este uimitor este că oamenii au nervoase, și pentru a găsi puterea, pentru a face un film care implică aceste elemente. Dacă s-au scris un scenariu, ai crede că un film Fletch Lives care implică toate aceste clisee patetice avut cea mai mică șansă de a interesa pe cineva? Michael Ritchie, regizorul, a făcut lucrare originală în trecut ( “Zâmbet”, “coborâre Racer”, “The Candidate”, “semi-dur”).

El a regizat, de asemenea, originalul “Fletch” în 1985, cu toate că, în mod interesant, acest credit este omis din materiale de presă acest film Fletch Lives a lui. Cum sa simțit Ritchie în fiecare dimineață în timp ce marș departe de a manipula ingrediente care au fost epuizate de generații de cineaști înainte de el?

Elementul cheie în film este prezența Chevy Chase, în rolul principal ca un reporter de investigație spiritualul pentru un ziar din Los Angeles. misiune Chase este de a aduce un unghi, o margine, pentru a parcelei materiale care sunt de altfel complet lipsită de interes. Și e teoretic posibil ca acest lucru să se întâmple.