filme-online-banner

Fobia – All the Wrong Reasons (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Gia Milani
IMDB: 6,1
Regia: Gia Milani
Actori: Karine Vanasse, Cory Monteith, Emily Hampshire

Toate aspectele experienței umane se desfășoară, ca clienți ai un mare magazin cutie sunt monitorizate de Kate (Karine Vanasse), post traumatic tulburare de stres suferind Fobia și soția ambițios manager de magazin James (Cory Monteith). Mai mult de un an de la moartea surorii lui Kate, orice formă de contact fizic ei propulsează în panică, care provoaca o tulpina pe căsătoria lor. Între timp, Simon (Kevin Zegers), un pompier de recuperare de la un accident la locul de muncă, este angajat temporar de la magazin pentru a lua în jos shoplifters. El și Kate formează o legătură în timp ce schimbul de luptele lor Fobia individuale cu recuperare. Ca tensiunile dintre James și Kate aprofunda, James se întoarce la Nicole (Emily Hampshire), o mamă singură și magazin angajat.
Scris si regizat de cineastul canadian Gia Milani, din motive greșite este un film despre diferenta dintre a fi egoist sau altruist în materie de dragoste. Milani manevre Heartbreak de PTSD gânditor, ca Kate se confruntă cu provocări mici, Fobia, până cel mai mare obstacol ei este ceea ce definește viitorul ei cu James, care sa aventurat pe un traseu impulsiv al lui.
În urma filmul, Gia Milani a fost în prezență de Q & A, care a descoperit o poveste demnă de un film în sine. Procesul a început în 2008, când a început să lucreze cu Milani Telefilm Canada. Comedie este genul ei primar, dar Telefilm dorit o dramă așa că ascuns la cafeneaua unui prieten pentru două săptămâni și pompate primul proiect al scenariului. Nerăbdare rapid de anul trecut, rolul principal încă nu au fost completate de zile înainte de a fi stabilite pentru a începe fotografierea.
Telefilm acordat Milani o extensie 24 oră pentru a umple ultimul loc pe exprimate ei. În acest timp, Fobia, ea a trimis scenariul la Cory Monteith, care a fost în San Diego, pentru Comic Con. A citit scenariul într-o sâmbătă, a fost pe un avion la Halifax – în cazul în care filmul a fost împușcat – a doua zi, pentru a începe tragere marți. “Cory salvat filmul” Milani a declarat ca răspuns la un membru public care întrebat dacă ar fi mers mai departe, oricum. Producția ar fi fost închise fără angajamentul Cory de la rolul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: