filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Foc incrucisat – Exit Wounds (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Andrzej Bartkowiak
Actori: Steven Seagal, DMX, Isaiah Washington
An: 2001
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Foc incrucisat – Exit Wounds

Cincizeci de kilograme de heroinã dispar din seifurile celei mai sigure sectii de politie din Detroit si nimeni nu stie cum. Cineva se va îmbogãti cu 5 milioane de dolari, poate cineva în uniformã, atâta timp cât se pãstreazã tãcerea.

Droguri furate, politisti corupti. Latrell Walker (DMX), îsi pune întrebarea unde ajung banii încasati din tranzactiile cu droguri – “Oare toti politistii sunt corupti?” Însã când se întâlneste cu Orin Boyd (STEVEN SEAGAL), el descoperã cã nimic nu este ceea ce pare a fi, chiar si legea.

Un detectiv dur care a fortat limitele legii tocmai pentru a o apãra, Orin a fost trimis la periferie sã-si facã meseria în cea mai jalnicã sectie de politie a orasului. Este doar o chestiune de timp pânã ce va da de urma unei tranzactii de stupefiante în acel loc. Iar singura persoanã care îl poate ajuta sã scoatã adevãrul la ivealã nu este nicidecum un politist.

Pentru Orin Boyd, Latrell Walker nu este decât un alt gangster care s-a îmbogãtit în urma traficului de droguri. Însã Latrell, de asemenea, nu este ceea ce pare a fi. În plus, el detine explicatia coruptiei pe care Orin o vede peste tot în jurul sãu.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: