PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Fochistul – Kochegar (2010) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama
Scenariu: Aleksey Balabanov
IMDB Rating: 6,6
Regizor(i): Aleksey Balabanov
Actori: Mikhail Skryabin, Yuriy Matveev, Aleksandr Mosin

În vremuri mai bune, Yakut Stoker Ivan Skriabin (Mikhail Skriabin) a avut o carieră militară stelara: el a fost un Sapper în războiul din Afganistan, un erou al Uniunii Sovietice, un maior cu un piept plin de medalii. Acum, sa retras din armată, cu o contuzie severă, abandonat de soția sa, și abia susținută de o salariu nesigur, el trăiește singur în locul său de muncă, o mare fabrică de subsol, unde a ține cuptoarelor de funcționare zi și noapte. El își petrece momentele sale de relaxare așezat pe pat, tastând ceea ce el consideră a fi propriul său poveste de bine și rău. De fapt, povestea, intitulat “Fochistul”, a fost scris de multe decenii mai devreme de etnograf polonez Wacław Sieroszewski. Este o poveste care Skriabin a auzit o dată, dar acum greșeli pentru propria poveste, cu atât mai mult cu cât se anticipează straniu circumstanțe Skriabin lui, o poveste de banditism rusă și Yakut sacrificiu.

Fochistul are o fiică adult iubit, Sasha. Ea a deține o priză blană Yakut cu Masha, fiica rus de sergentul, un veteran-transformat-gangster. Un caracter suplimentar completează exprimate principal. Bison, sergent lui colegi gangster, este prietenul lui Sasha, sau așa crede. De fapt, Bison este iubitul a femeilor, deși nici nu știe de legătură celuilalt.

Și astfel Stoker, la barest nivelul său, este povestea a cinci persoane: doi tați și fiicele lor, adulți, care împărtășesc un om. Chiar și fără violență semnătură Fochistul lui, acest lucru nu ar putea încheia bine. Când descoperă Masha Bison în apartamentul rivala ei; ea se întoarce la tatăl ei pentru ajutor. Balabanov lui script- laconic, dens, și strălucit nearticulat-rezolvă acest conflict în doar optsprezece pagini; selecții muzicale inspirate din film reprezintă o mare parte din cele 87 de minute din timpul de ecran.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: