PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Forţa pistolului – Magnum Force (1973) film online subtitrat

Regia: Ted Post
Actori: Clint Eastwood, Tim Matheson, Hal Holbrook, Margaret Avery, Mitch Ryan
Anul: 1973
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 124 minute
IMDB: 7.1/10 din 26628 voturi

Mafiot Carmine Ricca (Richard Devon) alungă de la curte și o mulțime furioasă după ce a fost achitat pe o tehnicitate. Un nevăzut SFPD motocicletă polițist oprește limuzina Ricca pentru o încălcare minoră a traficului. Dintr-o data, patrula trage revolverul de serviciu (a Colt Python .357 Magnum), șutează toate patru oameni în mașină, apoi plimbari departe.

Inspector Harry Callahan (Clint Eastwood) și partenerul său Earlington “Forţa pistolului” Smith (Felton Perry) a vizita locul crimei. Callahan lui superioară, locotenentul Neil Briggs (Hal Holbrook) vede Callahan si tactici sale ca nechibzuit și periculos. Aversiunea este reciprocă; Callahan își bate joc de Briggs, declarând că “Un om trebuie să știe limitele sale”, după Briggs dezvăluie el mândria lui pe care nu avea vreodată să atragă arma în linia de datorie.

Polițiști Rookie Phil dulci (Tim Matheson), John Davis (David Soul), “Red” Astrachan (Kip Niven), și Mike Grimes (Robert Urich) se confruntă Callahan la gama de tragere de interior, dulce demonstrează viteza sa și precizie în timp ce utilizați Callahan lui Smith & Wesson model 29. dulci arată că el este un veteran ex-Airborne Ranger și speciale forțelor și că ceilalți sunt fotografii la fel de bune sau mai bune decât el însuși. Zel și ochire fără greș tinerilor ofițeri “impresiona Callahan.

Mai târziu, un polițist motocicletă atacă Pool Party un mafiot folosind o taxa de ghiozdan și un pistol-mitralieră. La scurt timp după aceea, un proxenet (Albert Popwell), care a ucis unul dintre prostituate sale (Margaret Avery) este împușcat mortal de un alt ofițer de motocicleta. Callahan își dă seama că proxenetul a lasa apropie ucigaș lui el și-a oferit o mită. El deduce că un polițist este probabil responsabil, și începe suspecta aceasta poate fi vechiul său prieten, Forţa pistolului, Charlie McCoy (Mitchell Ryan). El îl întâlnit recent în afara intervalului de tragere și a găsit-l descurajat și sinucidere după ce a părăsit soția lui, Carol (Christine alb).

După ce a auzit declama McCoy, Callahan vizitează Carol și învață de la ei că McCoy a fost ruleta ruseasca ultima dată a vizitat copiii lui. Carol încearcă să seducă Callahan, dar copiii ei și apelul timpurie pentru copie de rezervă în timpul unei operațiuni sub acoperire a rupe starea de spirit. Ajungând la locație operațiune sub acoperire, a Harry și timpuriu să ia pe o bandă de patru hoți înarmați, omorând trei dintre ele in filmul Forţa pistolului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: