filme-online-banner

Frankenstein vs The Mummy (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza
Producator(i): Damien Leone
IMDB: 4.0
Regia: Damien Leone
Actori: Max Rhyser, Ashton Leigh, Boomer Tibbs

Te iubesc Trebuie un mare film monstru Mashup, mai ales unul cu două monștri conflictuale care nu sunt în mod normal văzuți împreună pe film. Pentru cele mai bune din cunoștințele mele, cred că acest lucru este primul film Frankenstein vs The Mummy vreodată de cuplare de pe monstru Frankenstein și Mumia. Frankenstein vs The Mummy harkens înapoi la mare monstru universal mashup anii din anii 1940, cu filme precum Frankenstein Respectă Wolf Man (1943), Casa de Frankenstein (1944), Casa lui Dracula (1945), și terminând cu Abbott și Costello Meet Frankenstein (1948).

Formatul de împerechere până monstri să se lupte unul cu altul a căzut din favoarea în ultimele decenii. Au existat o mână de filme recent pentru a face acest lucru, inclusiv Van Helsing (2004), Freddy vs. Jason (2003), seria Underworld (2003-2012), și cel mai recent Cabana din pădure (2012). Pentru un copil monstru ca mine, nu e nimic mai bun decât doi monștri clasice disputându-se între ele pentru a provoca violență nespus reciproc și oricine în apropiere, care este motivul pentru Frankenstein vs The Mummy este un astfel de film distractiv.

In Frankenstein vs The Mummy, Dr. Victor Frankenstein (Max Rhyser) este un profesor tânăr de medicina la o universitate nespecificată în SUA predă med studenți de zi, dar noaptea, el conduce experimente sinistre încercând să perfecționeze cercetarile sale privind reanimarea biți de cadavre cusute împreună în aparență de om. Frumos egiptolog Naihla Khalil (Ashton Leigh) este, de asemenea, un profesor la aceeași universitate. Ea tocmai sa întors de la două luni în Egipt cu rămășițele o mumie blestemat de un faraon rău. Victor și Naihla au început recent vedem romantic, dar nu are nici o idee Naihla de experimente nefaste Victor încearcă să reanimeze creatura lui strigoi.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: