filme-online-banner

Frecvențele – Frequencies (2013) film online subtitrat

Alt titlu: OXV: The Manual
Regia: Darren Paul Fisher
Actori: Eleanor Wyld, Lily Laight, Daniel Fraser, Owen Pugh, Dylan Llewellyn
Anul: 2013
Gen: SF, Romantic, Mister
Durata: 105 minute
IMDB: 7.0/10 din 3842 voturi

Există două mantre în joc în lecția filosofie neconventionala călătoresc în chip de un film cu porecla Viermii mișcători original al OXV: Manualul. Prima dintre ele este că “cunoaștere determină destinul”, iar al doilea este faptul că “tot ce ai nevoie este inima, sufletul și un pic de imaginatie.”
Acum redenumit Frecvențele, filmul este chock-a-bloc plin de cunoștințe, destin și imaginație, dar suferă un pic de o lipsă de inimă și suflet. Oricare ar fi calități vă aduce la cinema va determina probabil cum te simți în legătură cu acest science-fiction Curio, dar pentru mine, personal, eșecul de a ateriza povestea de dragoste mi-a lăsat doresc un film mai bun atașat această poveste, care este în mod constant scuipă idei ca un fântână la costul nefericit de implicare emoțională. Acest lucru se simte mai mult ca scoala decât viața; o întâlnire romantică este mai puțin ca o dată, și mai mult ca date.
Frecvențele: Conceptul central, ieșind spre exterior ca spițele unei roți pe, provine dintr-o noțiune destul de intuitiv, probabil toți împărtășesc. Cel mai probabil au, într-un capacitate sau alta, un prieten norocos (sau atractiv) pentru care viața pare să vină atât de ușor pentru ei. Este ca și cum natura însăși lucrează din greu pentru a oferi genetic câștigători la loterie tot ceea ce doresc sau necesitatea. În schimb s-ar putea avea la fel de un prieten pentru care lucrurile rele par să treceți peste ele ca un nor de furtună. Asta este, dacă cineva a bătut accidental pot de mușcată de la o fereastră poveste a cincea, prietenul norocos ar fi, desigur, Frecvențele, departe de unde a căzut lucruri, dar cel ghinionist s-ar întâmpla în mod miraculos să fie mersul pe jos de-a lungul și de a lua sub un fir de par-plin de faianță spulberat și un nodul dureros.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: