filme-online-banner

Fundamentalistul – The Reluctant Fundamentalist (2012) film online subtitrat

Regia: Mira Nair
Actori: Kiefer Sutherland, Liev Schreiber, Kate Hudson
Anul: 2012
Gen: Drama, Thriller
Durata: 130 minute
IMDB: 6.9

Mira Nair, “Fundamentalistul” urmează transformările de ochii larg deschiși pakistanez Changez Khan (Riz Ahmed), care sosește în SUA cu mari ambiții profesionale. Și el realizează cu mult înainte avionului a lovit World Trade Center, o criză care provoacă materialismul lui, ceea ce duce-l să pas înapoi de la mai multe alegeri el a făcut, în cariera sa capitalist și viața lui dragoste.

El povestește povestea lui, văzut în flashback, în timp ce întâlnirea în Pak Tea House in Lahore cu jurnalist american Bobby Lincoln (Liev Schreiber). Destul de voluminoase pentru un jurnalist, cu ceva ciudat în postura lui, Lincoln pare din loc. Un profesor american locală tocmai a fost răpit. Khan, care a abandonat de mult sa fata curata-rasă și costum de afaceri american pentru o barbă și tradiționale Shalvar-kameez, este acum liderul unei mișcări discutabilă activist pakistanez. Lincoln crede că ar putea avea niște răspunsuri, dar Khan insistă asupra spune propria poveste de viață mai întâi. Alegerea pare ciudat, având în vedere că viața unui om este în pericol.

Prima parte a biografiei Fundamentalistul sale este mult prea familiar. Un imigrant sărac dintr-o familie plina de culoare abandonează rădăcinile sale să se scufunde cu capul înainte în visul american. El se împiedică în dragoste cu artistul ursuz Erica (Kate Hudson), se confruntă cu pierderea de prietenul ei anterior. El prinde un loc de muncă corporative majoră sub tutela pupa de Jim Cross (Kiefer Sutherland). Khan outshines colegii săi cu o combinație de agresiune și strălucire. Inclusiv unele coincidente inutile, am văzut acest prim act înainte în multe alte filme.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: