PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Gallows Hill (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Víctor García
Actori: Peter Facinelli, Sophia Myles, Nathalia Ramos
An: 2013
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gallows Hill

După pierderea soției sale, David Reynolds (Peter Facinelli) decide să plece cu familia într-o excursie în satul natal al defunctei, în Columbia. În timpul călătoriei se-ntâmplă un accident de mașină și refugiul familiei este într-un han retras. Acolo descoperă o tânără misterioasă, Ana Maria, închisă într-o celulă ai cărei pereți erau pictați cu simboluri criptice. Șocați și îngrijorați pentru tratamentul aplicat Anei, ei observă că era posedată de un duh rău venit din vechime.

Ce este mai rău, este faptul că spiritul malefic poate trece de la o persoană la alta, creând o dinamică greu de controlat, aducătoare de rău în rândul familiei care odată era unită și iubitoare. Acum, David trebuie să găsească o cale de a bloca spiritul malefic, pentru binele familiei, înainte de a fi distrusă…

Un grup de americani călătoresc în Columbia când se află într-un accident de alunecare. Căutând refugiu într-un han vechi din apropiere, bătrânul a venit peste un bătrân care trăia singur singur. Când auzi strigătele unei tinere de la subsol, lucrurile se schimbă și lucrurile nu sunt tot ceea ce apar. Dar, pe măsură ce eliberează fata de la închisoare, puțin știu ce au dezlănțuit.

Povestea este bună și există un flux continuu bun la film. Doar o rușine că filmul a urmat fiecare carte de “cum să faci un film de groază” este, și totul a fost ceva văzut înainte.