filme-online-banner

Gangnam 1970 (2015) film online subtitrat

Regia: Ha Yoo
Actori: Min-ho Lee, Rae-won Kim, Ji-su Kim, Jin-young Jung
Anul: 2015
Gen: Actiune
Durata: 135 minute
IMDB: 6.2/10 din 350 voturi

În anii Gangnam 1970, în timpul înălțimea de corupție politică, Gangnam 1970, partea de sud a Seul începe să fie transformată într-o zonă dezvoltată. Prieteni din copilărie Jong-DAE și luptă Yong-ki pentru a obține de până casele lor cocioabă sunt demolate de huligani locali. Disperat pentru bani, ei se implice în ciocniri violente politice, și sunt separate în timpul uneia dintre încăierările. Trei ani mai târziu, Jong-dae trăiește ca un om cinstit cu fostul lider banda Gil-soo. Între timp, Yong-ki a aderat organizații criminale cel mai puternic Seul, Myeongdong-pa. Ca un gangster, Yong-ki este încurcate într-o luptă cu mize mari asupra terenurilor în Gangnam 1970, toate în numele de a pune împreună secrete fonduri alegerilor prezidențiale, care conduce la valoarea orașului. Ca bandele lupta asupra drepturilor la diverse terenuri, Yong-ki este capturat și interogat de o bandă rivală.

Este inceputul anilor ’70 Coreea și țara a fost relativ sărace, deoarece a fost de numai aproximativ 15 de ani de la sfârșitul războiului coreean. Cred că a fost perioada de mijloc timpurie a epocii dictaturii militare în cazul în care au existat eforturi uriașe în direcția creșterii economice din partea guvernului. Partea de jos a acestui fapt este că a existat o mulțime de corupție și legături între oficialii guvernamentali și bandele politice locale a fugit adânc.

În timp ce acest lucru pare ca setarea tipic pentru o poveste mafiot american, un lucru pe care trebuie să păstreze în minte este faptul că, spre deosebire de povestea mafiotului american, guvernul a fost întotdeauna partenerul puternică în această poveste cu ga

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: