filme-online-banner

Ghost Rider Spirit of Vengeance (2011) Online Subtitrat


Titlu Romania: Ghost Rider Demonul răzbunării
Gen: Actiune, Fantezie, Thriller
Scenariu: Scott M. Gimple, Seth Hoffman
IMDB: 4.3
Regizor(i): Mark Neveldine , Brian Taylor
Actori: Nicolas Cage, Ciarán Hinds, Idris Elba


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ghost Rider Spirit of Vengeance (2011)

În această nouă versiune, regizată de Neveldine/Taylor (Crank), Johnny se luptă cu blestemul care l-a transformat în diabolicul vînător de recompense, dar riscă totul cînd face echipă cu liderul unui grup de călugări rebeli (Idris Elba), pentru a salva un băiat de amenințarea diavolului și, poate, pentru a scăpa el însuși pentru totdeauna de acel blestem.

Retras într-o ţară din Europa de Est, motociclistul Johnny Blaze încearcă să scape de latura sa demonică. Un vechi prieten îl cheamă în ajutor pentru că Diavolul vrea să pună stăpânire pe planetă. Pentru cei care au văzut deja prima parte trebuie spus că acest film nu are aproape deloc legătură cu subiectul primului film, putând fi vizionat ca un film de sine stătător.

Scenariul părţii a II-a este foarte slab realizat; neprofesionist şi chiar ridicol; necontinuându-se acţiunea primei părţi; din care se preia doar personajul titular. În plus; fanii primei părţi au să aibă surpriza neplăcută să constate că scenariştii au modificat sensul evenimentelor din prima parte; dându-le un alt înţeles. Mai multe secvenţe au părut penibile precum cea în care Diavolul ţine o adunare satanistă cu incantaţii şi dat ochii peste cap; potrivită unei parodii şi nu unui film serios.