filme-online-banner

O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters (2019) online subtitrat o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare.

Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?


Titlu Romania: Godzilla II Regele Monștrilor
Regia: Michael Dougherty
Actori: Millie Bobby Brown, Lexi Rabe, Sally Hawkins
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: n/a


Godzilla: King of the Monsters (2019) Online Subtitrat

Premiera in Romania 31.05.2019!


Trailer


Godzilla vs. Kong

Începutul de săptămână a dat şi startul filmărilor la Godzilla vs. Kong, film din seria MonsterVerse, produsă de companiile Warner Bros. şi Legendary Entertainment. Imagini de la filmările desfăşurate în Hawaii şi Australia au ajuns deja online, însă în ele nu apar încă monştrii a căror încleştare este aşteptată de fani.

Sinopsis-ul vobeşte despre bătălia celor două creaturi în mijlocul unei „conspiraţii”, ce are ca scop eradicarea pentru totdeauna a monştrilor gigant: „Într-o vreme în care monştrii trăiesc pe Pământ, lupta umanităţii pentru propriul viitor aduce faţă în faţă, într-o confruntare spectaculoasă, legendară, două forţe ale naturii: Godzilla şi Kong”.

„Cum Monarch [organizaţia secretă din filmele anterioare ale MonsterVerse, n. red.] porneşte într-o misiune plină de pericole într-un teritoriu încă neexplorat în cautarea unor indicii legate de orginea Titanilor, o conspiraţie ameninţă să şteargă de pe faţa Pământului aceste creaturi, pentru totdeauna, indiferent dacă constituie sau nu o ameninţare la adresa oamenilor”.

Distribuţia cuprinde actori celebri, un plus al acestei aventuri de proporţii – Millie Bobby Brown (Stranger Things), Rebecca Hall (Iron Man 3), Danai Gurira (Black Panther), Alexander Skarsgård (True Blood), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Kyle Chandler (Friday Night Lights), Demian Bichir (The Nun) şi Ziyi Zhang (Crouching Tiger Hidden Dragon).

Filmul va ajunge şi în cinematografele noastre pe 22 mai 2020. Godzilla: King of the Monsters – ce continuă seria începută în 2014 de Godzilla şi continuată în 2017 cu Kong: Skull Island – se va lansa pe 31 mai 2019.