seriale-online-banner

Goliath (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: David E. Kelley, Jonathan Shapiro
Actori: Billy Bob Thornton, William Hurt, Maria Bello
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Goliath SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

Goliath SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Sinopsis Goliath

Lui Billy McBride, un fost avocat renumit, ce supravietuieste acum, mai tot timpul beat, de pe urma cazurilor marunte aruncate din mila de fosta sotie, i se iveste ocazia sa se razbune pe cei ce l-au eliminat din fosta firma, careia chiar el i-a pus bazele.

Goliath a inceput promitator si asteptam cu nerabdare desfasurarea lenta a intrigii pe 7 ore de film, dar n-am avut noroc de data asta.

Baza o reprezinta conflictul dintre Billy Bob Thornton si William Hurt. Primul e un avocat care a fost dat afara de la firma pe care a creat-o, iar acum e un alcoolic care mai face avocatura din inertie. Ni se da si o scena de 60 de secunde in care il vedem cu o clienta suparata pe el. E un personaj destul de consistent, in sensul ca nu il prea vezi muncind deloc, mai sa nu-ti dai seama ca e avocat.

William Hurt e partenerul care l-a dat afara din firma in urma unui caz care cred eu ca e frecvent in firmele de avocatura, a castigat pentru un client care s-a dovedit ca a fost vinovat.

Dar problema acestui conflict din serialul Goliath e ca nu e deloc explicat. William Hurt il uraste pe Billy Bob Thornton atat de mult incat ucide pentru el si risca intreaga firma doar ca sa-l tina la pamant, dupa cum se exprima grafic “ca pe un caine”. Chiar viseaza odata ca Billy Bob Thornton ii da foc, desi ni se zice ca acele arsuri le are din ceva razboi. Chestia e ca nu il poti intelege pe William Hurt daca nu stii de unde izvoraste acea ura.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: