PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Gran Torino (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Clint Eastwood
Actori: Christopher Carley, Bee Vang, Ahney Her, Dreama Walker, Brooke Chia Thao
Anul: 2008
Gen: Drama
Durata: 116 minute
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Gran Torino (2008)

Walt Kowalski, un veteran al razboiului din Coreea, priveste cu ochi rauvoitori la lumea in continua schimbare din jurul sau. Vaduv, batranul isi conduce de colo-colo automobilul sau Ford Gran Torino, vazand cum cartierul in care locuieste este tot mai afectat de violente bande de imigranti. Cand tanarul Tao, un imigrant asiatic, incearca sa-i fure masina, Walt reactioneaza surprinzator si-l ia sub aripa sa morocanoasa pe micul infractor, pe care vrea sa-l invete sa se poarte ca un barbat.

Aș dori să crească pentru a fi ca Clint Eastwood. Eastwood directorul; Eastwood actorul; Eastwood invincibil; Eastwood bătrânul. Ce alte figura din istoria cinematografului a fost un actor de 53 ani; un director de 37; a câștigat două premii Oscar pentru direcție; două mai multe pentru cel mai bun film Gran Torino; plus premiul Thalberg; iar la 78 se poate conduce în propria film și uite mai rău decât iadul? Nici unul; așa de multe.

Stele “Gran Torino” Eastwood ca un simbol american; încă o dată – de data aceasta ca un rasist pensionar lucrător arțăgos;;-lucrând bere Detroit auto care ține pușca pregătită pentru a bloca și de sarcină. Murdar Harry pe o pensie; ne gândeam; până ne dăm seama că doar autoworker pensionari; Murdar Harry este încă la locul de muncă. Eastwood joacă personajul ca un om plin de energie; dintre care cele mai multe se folosește pentru a se ține în. Fiecare cuvânt; fiecare încrunta; pare să fi rupt pierde dintr-un loc adânc.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: