filme-online-banner

Gunless (2010) film online subtitrat

Regia: William Phillips
Actori: Michael Eklund, Dustin Milligan, Shawn Campbell, Jay Brazeau, Laura Bertram
Anul: 2010
Gen: Actiune, Comedie, Drama
Durata: 89 minute
IMDB: 6.3/10 din 2121 voturi

Nu știu de ce sunteți de lectură acest comentariu, mai ales dacă nu ești canadian. Până în Canada, avem acest actor pe nume Paul Gross, care a folosit pentru a juca un Mountie la o emisiune TV numita “spre sud.” La fiecare doi ani sau cam asa ceva, Paul Cross face un film ultra canadian. De canadian, vreau să spun că filmele lui merge la lungimi mari pentru a informa publicul că acest film a fost făcută de canadienii IN CANADA despre lucruri canadian. Filmul lui Gunless, “Barbatii cu măture,” a fost de aproximativ curling. Un alt film, “Passchendaele,” a fost de aproximativ un soldat canadian în Primul Război Mondial. Această mișcare, “Gunless,” este vorba despre un haiduc american care vine în Canada și se trezeste, printr-un set ciudat de circumstanțe, fără un pistol.

Aici este ceea ce este inacceptabil despre filmul Gunless: Eroul și o femeie se îmbete și lichidarea dormit împreună. Trebuie remarcat faptul că cele două nu se îmbată în mod intenționat. Ei beau doar câteva pumn care a fost ghimpat. Se trezesc în dimineața următoare și dea seama că a făcut o greșeală.

Nu-mi amintesc prea vulgare în film, dar ceea ce am apreciat cel mai a fost mesajul său de rezoluție non-violent. Caracterul Paul Gross este un haiduc, unul care crede că un schimb de focuri este singura modalitate de a îndrepta o greșeală. Până la sfârșitul filmului, el vede cum o prostie și rău acest lucru viziune asupra lumii este.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: