filme-online-banner

Hainele noi ale împăratului – The Emperor’s New Clothes (2015) film online subtitrat

Regia: Michael Winterbottom
Actori: Russell Brand
Anul: 2015
Gen: Documentar
IMDB: 7.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Cu toate acestea exasperant Russell Brand poate fi – parțial Mick Jagger, parte Norman Wisdom – și totuși slabă pe tema votului, el si regizorul Michael Winterbottom au venit cu un atac amuzant, zgomotos pe lipsa de onestitate și mediocritatea noi clase plutocrat Marii Britanii și politicienii care le-au creat – de super-bogați CEO corporative ale căror avere colosală devine în continuare și mai departe de restul populației, și mai departe de taxman, in Hainele noi ale împăratului, în timp ce un nou-clasă slujitor al disperat a apărut, a căror salarii și standarde de viață poate fi întotdeauna erodate în numele eficienței. Suport de brand pentru locuințe sociale, in Hainele noi ale împăratului, în special pentru campania New Era în estul Londrei, mi se pare bine judecat, dat neo-ministrului Thatcher “dreptul de a cumpăra” premierului gimmick alegeri. Mai puțin judecat-se scene în care Brand explică condescendență inegalitate copiilor de școală primară, iar încercările lui de pe cameră pentru a râs receptionere nefericit și de agenți de pază în clădiri bancare (Chris Morris atacat tocmai această tendință în Marcu Thomas). Ocazional, Brand vă reamintește că este un mare comic: Am râs la modul în care el a întrerupt-o discuție cu elevii pentru a indica la unul care purta “mănuși criminal lui”, și încercarea sa de a urca în casa Domnului Rothermere a ridica problema non-dom statutul fost entertainingly bizar.

Russell Brand nu vor vota în alegerile generale pe data de 7 Dar dacă cel mai recent film Hainele noi ale împăratului al său are efectul pe care intenționează, comediantul vârstă de 39 de ani ar putea influența în continuare rezultatul. Regizat de Michael Winterbottom, Hainele cele noi ale împăratului este o piesă sondare, incendiare politice documentar-luare, care ar putea forța doar alegătorii plutitoare să reevalueze modul în care marca de hârtie lor de vot.

În octombrie 2013, la cinci ani de la cel mai grav accident financiar de la Marea Depresiune, in Hainele noi ale împăratului, Brand a scris un întins, editorial incoerente pentru New Statesman. El a citat Sofocle și a cerut o “revoluție totală a conștiinței și întregul nostru sistem social, politic și economic.” Majoritatea dintre noi au fost sniggering de atunci. Este un miracol, atunci, că Winterbottom a reușit să modeleze uituc gândirea lui Brand și retorica plictisitoare, polisilabic într-un film care, pe mai mult de câteva ori, este surprinzător de gândit.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: