filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Domnul Link din animatia Haios și blănos – Missing Link (2019) online subtitrat, este categoric cel mai haios şi blănos personaj în această aventură animată produsă de prestigiosul studio Laika. După el, ar fi Sir Lionel, un aventurier curajos şi cuceritor care se consideră cel mai important cercetator al miturilor şi monştrilor… problema e ca nimeni altcineva nu e de acord. Pentru a le demonstra tuturor ce abilităţi are, planifică o expediţie enigmatică pentru a descoperi veriga lipsă din evoluţia omului.

Cam caraghios, surprinzător de inteligent şi foarte afectuos, domnul Link este o specie pe cale de dispariţie, singura lui cale de salvare fiind Lionel. Aşadar, cei doi împreună cu îndrăzneaţa Adelina pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a găsi rudele îndepărtate ale lui Link din fabuloasa vale Shangri-La.


Regia:Chris Butler
Actori: Hugh Jackman, David Walliams, Stephen Fry
An: Filme Online 2019
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.1


Missing Link (2019) Online! Varianta CAM!


Trailer


Review

Cu o scenagrafie epică, plină de culoare şi atent stilizată, animaţia Haios și blănos – Missing Link (2019) online subtitrat şi-a găsit inspiraţia în era victoriană, tehnica la care au apelat realizatorii fiind cea slow-motion.

De asemenea, revista National Geographic a reprezentat un element important care a influenţat conturarea imaginii acestui proiect prin aducerea unei vibraţii specifice, a elementului de aventură şi introducerea unor noi culturi pe marile ecrane.

Povestea animaţiei debutează cu prezentarea lui Sir Lionel, un aventurier curajos şi cuceritor care se consideră cel mai important cercetător al miturilor şi monştrilor. Problema este că nimeni altcineva nu este de acord. Pentru a le demonstra tuturor ce abilităţi are, planifică o expediţie enigmatică pentru a descoperi veriga lipsă din evoluţia omului.

Cam caraghios, surprinzător de inteligent şi foarte afectuos, domnul Link, singura lui cale de slavare fiind Lionel. Aşadar, cei doi împreună cu îndrăzneaţa Adelina pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a găsi rudele îndepărtate ale lui Link din fabuloasa vale Shangri-La.


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: