filme-online-banner

Halloween 4 (1988) film online subtitrat

Regia: Dwight H. Little
Actori: Donald Pleasence, Ellie Cornell, Sasha Jenson, Jeff Olson, Danielle Harris
Anul: 1988
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 88 minute
IMDB: 5.9

Este o mângâiere mic că, după clisma cinematografică plictisitor cunoscut sub numele de “Halloween 3: Anotimpul Vrăjitoarei”, Halloween 4 în seria aduce înapoi personajul negativ inițial. Eu spun că este un confort mic, deoarece în timp ce partea 4 este mai bună decât partea 3, este mai rău decât, să spunem, a fost muscat in retinei de furnici de foc.

Pot imagine director Dwight H. Micul fiind jazzed la șansa de a regiza “Halloween 4: Întoarcerea lui Michael Myers” – filmul care ar pune franciza înapoi pe pistă. El crede, “am pentru a face într-adevăr înfricoșător! Cum fac asta? Ooh, uite, un fluture!” Și e sidetracked, iar el serpuieste prin a face filmul fără a opri să ia în considerare modul de a merge cu privire la aducerea teroare în ea. Ca rezultat, avem un film care este practic-teroare liber, ca inofensiv, bland si ineficient ca orice produs vreodată de departament live-action Disney.

Acesta începe la 30 octombrie, 1988. Michael Myers, care a fost ucis într-un incendiu, la sfârșitul partea 2, se pare că nu a fost ucis într-un incendiu, la sfârșitul partea 2, după toate, deși a fost grav rănit. El a fost comatose practic de atunci, și mușchii cu siguranță s-au atrofiat din cauza underuse. Deci, în timp ce a fi transferat la un alt spital, el zdrobește capul un însoțitor cu mâinile goale, ucide alte personalul medical, și scapă. (De ce a fost el fi transferat? Deci, el ar putea scăpa, aparent.)