filme-online-banner

Halloween 5 (1989) film online subtitrat

Regia: Dominique Othenin-Girard
Actori: Beau Starr, Ellie Cornell, Danielle Harris, Betty Carvalho, Troy Evans
Anul: 1989
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 5.2

Donald Pleasence devine numele său de mai sus titlul în “Halloween 5.” După pornirea în spectacole strălucitoare în filme notabile ca “Halloween” și, um, “Halloween II”, a primit în cele din urmă, datorita cu “5. Halloween” Cu siguranță, la ce a fost spus de știri, el sa retras la rulota sa și a băut whisky până a leșinat. Posterele pentru acest film a numit-o “Halloween 5: Razbunarea lui Michael Myers,” dar titlul de pe ecran este pur și simplu “de Halloween 5”, care este bun, deoarece Michael nu obține cu adevărat pe nimeni în răzbune el. Ucide unii oameni, sigur, dar sunt mai ales străini, nu oameni le-a avut vendete împotriva. De fapt, cele două persoane ar avea cel mai motiv de a ucide – Dr. Loomis și puțin Jamie – sunt cei doi oameni el nu crimă. “Halloween 5: Eșecul lui Michael Myers” ar fi mai corect, deși, desigur, nu ca atrăgătoare într-un sens mass-marketing.

După o secvență de credit de deschidere, cu un dovleac sculptat fiind – un act realizatorii părea să cred că s-ar găsi infricosator – și după câteva minute de clipuri de la “Halloween 4,” ne sunt aduse până în prezent: Halloween Eva 1989. Chiar dacă partea 4 sa încheiat cu Jamie – tânărul nepoata lui Michael Myers – din ce în ce rău și, aparent, New Mihail, acum, un an mai târziu, ea e doar un copil deranjat care nu se poate vorbi (Ura!), și care a ținut în curs o casa pentru copii înfiorător. De ce nu este Jamie rău, după toate? Nu știu. Apparenly, Partea 4 glumit doar despre asta.

Ea are o legătură psihică cu unchiul Mike, deși, și poate spune atunci când oamenii sunt în pericol de a-l. De asemenea, o mulțime de orășeni cred că e rău, și se aruncă cu pietre prin fereastra ei cu note pe lângă acestea care spun, “Copilul rău trebuie să moară!” Doar adaugă că la gramada de lucruri teribile, teribile care se întâmplă să această fată în interesul traumatizante ei dincolo de punctul de umanitate. Nu aș fi surprins dacă ambele caracterul și actrița care o jucat mai târziu a apelat la o cariera in pornografie. De fapt, mi-ar fi dezamăgit dacă acestea nu au. (Actrita, Danielle Harris, a făcut continua să apară în “Urban Legends”, care este un fel de același lucru.)