PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Hansel vs Gretel (2015) film online subtitrat

Regia: Ben Demaree
Scenariu: Jose Prendes
Actori: Brent Lydic, Lili Baross, Aqueela Zoll
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 2.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

E timpul pentru un alt comunicat de la masterat de mâncăruri cu buget redus , pentru azil, cu Hansel vs Gretel, și spre surprinderea mea, urmărirea la eliberarea 2013 Hansel vs Gretel s-au dovedit toate ingredientele potrivite necesare pentru a o groază de divertisment, gory face. 2013 Hansel vs Gretel a fost atât de de uitat și șchiopi că indiferent cât de greu am încercat, nu am putut aduce un singur fragment solitar de memorie cu privire la aceasta, pentru a încerca o comparație. Ce știu este că am marcat foarte scăzut.

Un an a trecut de la Hansel vs Gretel închis ucis Lilith vrăjitoarea și a scăpat la libertate. Fratii au alunecat oarecum în afară, cu Hansel pe o vânătoare de vrăjitoare, sacrificarea toate vrăjitoarele el poate pune mâinile pe, în timp ce sora Gretel, ajutat de bunica lor, se execută un magazin foarte ocupat, plăcintă popular.

În timp ce pe urmele unui anumit vrăjitoare, o poveste ziar atrage atentia Hansel, iar acest lucru aduce frate și soră din nou impreuna. Hansel urmărește o vrajitoare care el crede ar putea fi responsabil pentru uciderea Mason, un client regulat la magazinul plăcintă Gretel lui. Desigur, nu totul este asa cum pare, cu o mulțime de Dezorientare și roșii heringi a fi puse în mixul. Ar trebui să subliniez aici că pentru un film cu un buget slabă și domeniul de aplicare, care acest lucru a fost tot manipulate destul de eficient, oferind iluzia unui film cu un buget mult mai mare și timpul petrecut datorită lux că filmele de această dimensiune doar Nu Nu trebuie.

Când patru vrăjitoare fierbinte rândul său, în micul oraș, manifestă un interes în prezent mort Lilith, Hansel (Brent Lydic), Gretel (Lili Baross), Willy (Aqueela Zoll) și fratele lui Mason Jacob (Riley Murphy), echipa pentru a deschide o cutie de whoopass pe vrăjitoarele.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: