PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Harbinger Down (2015) film online subtitrat

Regia: Alec Gillis
Scenariu: Alec Gillis
Actori: Lance Henriksen, Camille Balsamo, Matt Winston
Anul: 2015
Gen: Groaza, SF
IMDB: 4.8

Nu e nimic care face o groază fan umed decât cuvintele “efecte practice” (Da, ies arme aprins în acest comentariu). Într-un timp de plictisitoare, suprasaturație ADR lipsit de viață, arta de a arunca în aer un heads protetice plin de lichide fizice gooey a devenit un lucru de domeniul trecutului. Dar Amalgamated Dynamics Inc., echipa din spatele unor filme precum creatura Starship Troopers, tremuraturi si numeroase intrari Alien, sunt doar câteva dintre eroii zilelor care cred filme Harbinger Down cu monștri ar trebui să se bazeze pe practica make-up / animatronics ample – și doresc să facă lucrurile în felul lor. De aceea au luat la Kickstarter cu un omagiu cu totul practic la lucru numit Harbinger Jos, zdrobitor trecut $ 350K scop în numele a tot ce e squishy, ​​oribil, și dezgustător.

Harbinger Down este ideea de veteran expert efecte Alec Gillis, care a servit ca scriitor și regizor la acest proiect pasiune 80-tematice. Având loc la bordul unei nave crabbing blocați în Marea Bering, ne întâlnim cu un mix de studenți grad și pescari care se află în același pericol biologic tot.

Sadie (Camille Balsamo) cârligele o plimbare pe bunicul ei (Lance Henriksen) cargobotul Graff lui, Vestitorul, pentru a studia efectele încălzirii globale asupra unui pod de balene Orca – ci gaseste o nava spatiala rusa plutitoare în mijlocul iceberg. Ea aduce bucata de metale înghețat la bord, dezgheață-l, și în mod neintenționat dezlănțuie un experiment sovietic nebun, Harbinger Down, care poate evolua celulele și să preia corpul uman. Înarmat cu doar câteva rezervoare de azot, echipajul trebuie să strângem împreună și lupta impotriva invadatorului morphing înainte de a-le pe toate consumă.

Cum am spus, Harbinger Down este un vechi-școală intoarcere la tot ceea ce face Thing o îndelungată SF clasic. O locație izolată, temperaturi de inghet, un organism-invadatoare celule, oameni transformarea în moduri în care nu ar trebui să – Gillis are multe indicii, multe din cartea lui Carpenter. Această fiară se simte destul de mult ca un lucru în mare, ceea ce face sens, deoarece a devenit o realitate, datorită fan reacție care a urmat după ADI lansat filmul de lucru a tuturor efectelor creatură scoase din uz au artizanale pentru anul 2011 de a dominat-CGI remake al The Thing. Comparația lucru este relevant pentru sigur, care este un compliment adevărat pentru Alec Gillis si echipa sa -, dar un film este mai mult decât doar câteva tentacule care zboară.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: