seriale-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Hard Sun (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Luther este unul dintre serialele mele preferate din toate timpurile, iar Neil Cross tocmai s-a ancorat la un nou proiect ambitios intitulat Hard Sun. Neil Cross si-a inceput cariera cu cateva thrillere si filme horror (Mama – 2013). Intre timp, s-a reorientat pe seriale cu spioni (MI-5), detectivi (Luther cu Idris Elba) sau pirati (Crossbones). Cel mai recent proiect al sau s-a aflat in productie aproximativ doi ani, dar acum avem in sfarsit o data de lansare pentru el.

Intitulat Hard Sun online subtitrat, aceasta este o mini-serie intr-o format similar cu Luther. De partea de productie vor fi responsabili cei de la BBC, colaboratorii vechi ai lui Cross, dar rezultatul final va fi distribuit la nivel global prin intermediul mai multor servicii de streaming. In Statele Unite va ajunge pe Hulu, pe cand romanii sper sa-l vada in primavara sau vara lui 2018 pe Netflix.

Noul serial va spune povestea unui cuplu de detectivi interpretati de Agyness Deyn (Clash of the Titans) si Jim Sturgess (Cloud Atlas, Across the Universe). Actiunea se petrece intr-un viitor pre-apocaliptic, iar premisa este una foarte sumbra. Din cate se pare, in respectivul context, planeta se pregateste pentru un eveniment care are potentialul de a elimina complet rasa umana de pe suprafata pamantului in maximum cinci ani.


Actori: Jim Sturgess, Agyness Deyn, Nikki Amuka-Bird
An: Filme Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, SF
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06