PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Dupa decesul subit al lui Ellen, capul familiei Graham din filmul Moştenire diabolică – Hereditary online subtitrat, fiica ei incepe sa descopere o serie de secrete intunecate ale batranei care acum afecteaza armonia intregului camin. Cu cat afla mai multe, cu atat se vad cu totii mai prinsi fara scapare in sinistrul destin mostenit. Cu o intuitie autentica, regizorul si scenaristul Ari Aster transpune pe marile ecrane viziunea de cosmar a decimarii unei familii; dupa o tragedie care conduce filmul horror catre noi granite.

Moştenire diabolică – Hereditary online subtitrat este un film care, desi pare a fi horor; vizeaza secretele de familie si modul in care acestea se manifesta in dinamica ei. Istoricul de boli psihiatrice in familia de baza si modul in care acestea isi loc in familia de actuala; elementele de scindare a personalitatii si decompensare a unor membrii din familie; toate in functie de crizele existentiale prin care trece familia ma fac sa recomand acest film. Finalul din Moştenire diabolică – Hereditary online subtitrat este un pic cam grotesc; insa chiar si el poate avea o explicatie logica pe firul actiunii.

Moştenire diabolică - Hereditary (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Ari Aster
Actori: Toni Collette, Gabriel Byrne, Milly Shapiro
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 7.3


Hereditary (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Filmul debutează într-un context cât se poate de firesc şi uman – Annie Graham (Toni Collette) și familia ei o conduc pe ultimul drum pe veterana familiei. Principiul de a porni de la normalitate pentru ca mai apoi să aibă loc dezlănţuirea elementelor horror e oarecum subminat imediat. Mezina familiei, Charlie Graham (Milly Shapiro), suferă de o diformitate a feței.

Apoi descoperim că Annie însăși este o mamă cu un anumit grad de ciudățenie – e somnambulă iar pasiunea ei sunt obiectele miniaturale (element cu o doză de straniu ce nu e explorat în niciun fel de scenariu, rămâne – așadar – pur și simplu gratuit), care trăiește într-o casă ciudată, cu mobilă ciudată, cu o fetiță diformă (în rol e o actriță de 15 ani, cu o boală genetică rară, Displazia cleidocraniană, cu o diformitate la nivelul feței, alegere de- amoru’ ciudăţeniei, cum în film nu se face nicio referire la boala copilului; prin comparație, personajul jucat de actorul Gaten Matarazzo în serialul Stranger Things face o referire la afecțiunea sa, tot Displazia cleidocraniană).

Vreme de aproape o oră totul se desfăşura sub aparanţele cele mai banale, de fapt pregătind spectatorul pentru dezlănţuirea de oroare ce va urma.

Debutantul în regie Ari Aster nu intervine asupra ritmului firesc al curgerii timpului, și montajul dă o lentoare filmului, care nu te prea implică, ba chiar riscă să plictisească spectatorul.

Ideea filmului este relativ proaspătă (dar, prin comparație, Drag Me to Hell, cu temă similară, ce horror memorabil a fost!). Se recurge la gesturi scenaristice/regizorale fără substrat, doar pentru mizarea pe efectul vizual izbitor (dacă porumbelul e decapitat, și personajul trebuie decapitat. Asa, dar de ce?).

Calitatea esențială a filmului este că reușește să creeze o atmosferă angoasantă, și să aducă oroare și oripilare spectatorului. În mod cert are putere să schimbe dispoziția privitorului.


PortalulTauTV.com
Moştenire diabolică - Hereditary (2018) Online Subtitrat in Romana

Hereditary (2018)

Editor's Rating:
5

Va recomandăm și următoarele Filme Online: