filme-online-banner

Hidden (2015) film online subtitrat

Regia: Matt Duffer, Ross Duffer
Scenariu: Matt Duffer, Ross Duffer
Actori: Emily Alyn Lind, Andrea Riseborough, Alexander Skarsgård
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.4

Nu va fi ușor pentru a discuta Hidden, și mai ales nu reacția noastră la anumite elemente de complot și entorse, fără distruge totul pentru oricine care nu a văzut-o. Nu vom strica nimic direct în acest comentariu, dar în scopul de a discuta film, la toate, va trebui să fusta ușor în jurul valorii de unele spoilere, astfel încât oricine care are abilitati peste medie deducere, probabil, va începe să gândesc la lucruri, și s-ar putea să dau seama de misterele filmului înainte de a vedea aceasta.

Filmul se deschide cu un bărbat, soția sa, și fiica lor, trăiesc într-un adăpost antiatomic, care au supraviețuit ceea ce pare a fi o plagă ravagiile masiv. Sclipiri rapide ale lumii din afara adăpostului sunt drepte dintr-un coșmar post-apocaliptic, și astfel încât acestea să rămână în interiorul, care trăiesc în afara de conserve, și jocuri plictisitor în lumină scăzută, care pur și simplu nu poate fi bun pentru ochii lor . Apoi, din nou, trăiesc în subteran pentru 301 zile nu poate fi bun pentru ei în nici un fel, deci ce mai contează?

Pentru a face lucrurile si mai rele in Hidden, există monștri pe suprafata numit respirat, care sunt aparent de a ucide pe cineva, ei află în viață. Cele respirat au vânate pentru ei înainte, și cu provizii diminuarea după cea mai mare parte a unui an încercând să le conserve, supraviețuitorii noștri știu că va veni timpul când vor trebui să se aventureze în lume distrusă, și, eventual, se confrunte cu monstrii. Și cel mai probabil să moară.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: