filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Hierro (2009) film online subtitrat

Regia: Gabe Ibáñez
Actori: Bea Segura, Miriam Correa, Hugo Arbues, Raquel Salvador, Jorge Lobo
Anul: 2009
Gen: Mister, Thriller
Durata: 94 minute
IMDB: 5.6/10 din 1728 voturi

Insula Atlantic de Hierro este cea mai mică dintre insulele Canare, și persistă pe mai îndepărtat marginea de sud a arhipelagului spaniol. Este, de asemenea, setarea de la distanță pentru atmosferă scăldată de groază debut director caracteristică prima dată Gabe Ibáñez lui cu același nume. Deși tencuite in imagini elegante fostului animator Ibáñez, este tânărul actor spaniol Elena Anaya, care cucerește cu intestine ea chinuitoare performanță ca o mamă izolat și îndurerat, căutarea copilul dispărut într-un peisaj dezolant interzice.
Young Diego (Kaiet Rodriguez) dispare misterios, fără urme, la bordul unui feribot de vacanță îndrepta spre populara destinatie insulă, în timp ce mama sa unică epuizat, María (Elena Anaya), adoarme în scaun. Numai minge copilului rămâne ‘Hierro’ găsit de mama înnebunită de durere, fier forlornly de-a lungul punții; și, deși feribotul este golit de alte persoane și căutat de sus în jos la sosirea sa în Hierro, nimic nu este găsit. Autoritățile sunt convinși că copilul trebuie să fi căzut peste bord, dar María vine să creadă că Diego ar fi putut fi răpit de către unul dintre ceilalți pasageri. Ea se întoarce acasă să aștepte pentru știri, dar acum își găsește ea nu a reușit să se aventureze în apropierea apei, fără a ceda la atacuri de panica; chiar a lua un duș declanseaza halucinații tulburătoare și se potrivește leșin. Apoi, o zi, vestea temut vine prin: autoritățile au preluat trupul unui copil – au găsit plutind în apele din largul coastei insulei.
Însoțit de sora ei Laura (Bea Segura), María trebuie sa se intoarca pentru formalitatea aparenta de a identifica trupul fiului ei. Cu toate acestea, corpul se dovedește a nu fi Diego după toate! Care prezintă o problemă: atât de sigur dacă autoritățile insulare fost că organismul va dovedi a fi cel corect, nu au aranjat pentru un judecător (cerute de lege pentru a supraveghea testele ADN necesare) pentru a ajunge încă trei zile!