filme-online-banner

Hoffa (1992) film online subtitrat

Regia: Danny DeVito
Actori: Jack Nicholson, Danny DeVito, Armand Assante
Anul: 1992
Gen: Biografie, Crima, Drama
Durata: 140 minute
IMDB: 6.6

Ea vine ca un șoc, la aproximativ jumatatea drumului prin “Hoffa”, pentru a descoperi că liderul Teamsters are o soție și fiică. Ei rândul său, în timpul unei scene mulțime. Dar acest film despre Jimmy Hoffa nu are timp să-i arate întâlnire soția sa, curte ei, căsătoria ei, înființarea menaj sau de tata un copil. Care este aproape la fel de ar trebui să fie: “Hoffa” arata un om care trăiește, respiră, se trezește, doarme și moare pentru Uniune. L-am vedea pentru prima dată ca el asteapta afara unui Roadhouse într-o suburbie din Detroit. El este de așteptare pentru moartea sa, și aproape pare să-l știe, plasarea unui pistol cu ​​grijă între picioarele pe bancheta din spate a masinii. El este cu prietenul său Bobby, și vom vedea cum s-au întâlnit, cu mulți ani înainte, când Jimmy a vorbit drumul său în cabina lui Bobby și ia dat pe teren Teamsters.

Hoffa spune că știe totul despre conducerea unui camion. Lungile ore, orele suplimentare, neplătite de nefuncționare, camioanele uciderea șoferii care merg la culcare, proprietarii care cred un tip poate conduce pentru 24 de ore drepte. El vorbește limba. L-am vedea pe linii pichet, bântuie de încărcare docuri, care trăiesc pe țigări și cafea, strigând furios la management și Pinkertons sa angajat. Și am vedea-l câștiga o grevă cheie de nominalizeze ajutorul Mafiei, achitarea sindicatul promițând că anumite masini ar pierde drumul lor și sfârșesc prin a fi descărcate de către mulțimea.

Are filmul de acord, atunci, că Jimmy Hoffa a fost un instrument de crimă organizată? Deloc. Aceasta susține că Hoffa ar lua orice ajutor să se poată, oriunde ar fi putut găsi, pentru a organiza driverele și a pus presiune asupra proprietarilor. El a fost un pragmatic uniune. Ce este ciudat atunci, și ceea ce face acest film atât de fascinant și înfricoșător, este că nu putem întrezări destul de idealismul care ar trebui să fie acolo undeva. Nu lumina de convingere interioară arde în ochii lui. Unele greșit îngrozitor trebuie să fi fost efectuate pe acest om la o vârstă fragedă, și organizarea Teamsters este felul lui de a obține chiar și – singuratic vendetta lui, furios.