PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Hostiles (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Cooper
Actori: Christian Bale, Rosamund Pike, Peter Mullan, Ben Foster
An: 2017
Gen: Aventura, Drama, Western
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hostiles

În 1892, legendarul căpitan al Armatei Naționale americane, Joseph J. Blocker, efectuează o misiune finală înainte de pensionare: îl escortează pe Yellow Hawk, un războinic șef de trib nativ american, înapoi în ținuturile sacre tribale. După 20 de ani de luptă violentă, acest gest al păcii este la fel de neimaginat și de greu. Blocker este un rasist, un om care adăpostește o ură profundă față de foștii prizonieri care se află acum în grija sa. Doi mari războinici, odată rivali pe câmpul de luptă, trebuie să învețe să se încreadă reciproc și să găsească pacea într-un pământ neiertător.

O odisee eroică a supraviețuirii, Hostiles (2017) devine o poveste despre călătoria spre respect, reconciliere și iertare. „Hostiles” exploreaza relația complexă și tulbure dintre cei care au trăit pe acest pământ de secole și intrusul alb, punând întrebarea: este posibilă reconcilierea?

Aclamată de criticii internaţionali la festivalurile de film din Telluride şi Toronto, interpretarea lui Bale este punctul forte al lui Hostiles; un „western brutal”, în care actorul reia colaborarea cu regizorul Scott Cooper din Out of the Furnace. Pelicula şi-a găsit distribuitor abia după proiecţiile din cadrul festivalurilor; şi va beneficia de o perioadă restrânsă de vizionare în Statele Unite; ce o va face eligibilă pentru Oscaruri – înainte de a se lansa în toate cinematografele nord-americane, din ianuarie 2018.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: