filme-online-banner

Hotii de trenuri – The Train Robbers (1973) film online subtitrat

Regia: Burt Kennedy
Actori: Ann-Margret, Ricardo Montalban, Rod Taylor, Ben Johnson, Christopher George
Anul: 1973
Gen: Western
Durata: 92 minute
IMDB: 6.4/10 din 2066 voturi

“Hotii de trenuri” Burt Kennedy este un occidental foarte curios, și devine curiouser mai mult te gândești la asta. Mă întreb dacă nu a fost vreodată un occidental ca vizual ordonat ca acesta. Cele mai multe dintre acțiunea are loc în deșertul de mare în jurul valorii de Durango, Mexic, și Kennedy merge pentru cer albastru, curat sculptate dune de nisip alb și figuri umane dispuse împotriva peisajul în compozițiile așa de bun gust suntem aminteau de drame samurai.

Haide, esti, probabil, de gândire de acum: Ce-i porcăria asta despre compoziții vizuale? Este un John Wayne occidental, nu-i așa? Este orice bun, sau nu? Ei bine, da, e destul de bună, într-un fel de liniște și muncitor de cale, deși există o poftă de mâncare complot, la sfârșitul care distruge lucrurile inutil. Dar ceea ce este cel mai bine despre ea, ceea ce o face merită văzut, este abordare vizuală lui Kennedy la subiectul John Wayne. Wayne de acum este un artefact, o bijuterie de națională, una dintre puținele prezențe imuabile create de filme. El este, probabil, singurul actor de Vest în viață (poate singurul vreodată), in Hotii de trenuri, care poate ajunge departe cu scene ca aceasta: Grupul său a fost de echitatie prin deșert toată ziua, urmărit de o bandă misterios de persoane înarmate. Ei trage la o hacienda mic. Vor petreacă noaptea acolo? Nu, pentru că Wayne aude un copil plângând. Nu este probabil să fie de fotografiere mai târziu, și Wayne întreabă Ben Johnson: “Ai îngropa vreodată un copil? Ei bine, nici am făcut, și eu nu sunt pe cale de a începe acum. Plimbare pe. “Ei plimbare pe în noapte. Acum, in Hotii de trenuri, acest lucru este de dialog onorabil; suntem de acord cu el; suntem bucuroși Wayne nu vrea să pună în pericol copilul. Și pentru că este John Wayne joacă această scenă, nu ne oprim să realizăm că o astfel de scenă, și astfel de dialog, ar fi ridicol imposibil în orice alt context. Publicul ar fi urlând dacă Steve McQueen sau Paul Newman – sau Robert Mitchum – încercat dialogul.

Numai Wayne poate face plauzibilă moralitatea în western sale. În noile occidentali, in filmul Hotii de trenuri, cei de Sam Peckinpah, Sergio Leone și imitatori lor, Occidentul este un loc de anarhie, sadism și vărsare de sânge de rutină. Aproape Trebuie să fie. În afară de Wayne, nu există actori stânga care poate să scape cu a fi eroi occidentale decente. Sunt ceea ce face asta? Gândiți-vă pentru un moment.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: