filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

How It Ends (2018) Film Online Subtitrat


Regia: David M. Rosenthal
Actori: Theo James, Kat Graham, Kerry Bishé
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review How It Ends (2018)

Un tată disperat încearcă să se întoarcă acasă la soția sa însărcinată, după ce un eveniment misterios apocaliptic transformă totul în haos. Este sfârșitul lumii așa cum o știm! Sau nu este? Nu știm, acest film nu poate să ne spună.

Dupa un fel de eveniment catastrofal inexplicabil din How It Ends, ce se intampla pe coasta de vest a Statelor Unite, Will (Theo James) si tatal prietenei sale (Forest Whitaker) incep o excursie de la Chicago la Seattle pentru a o salva (Kat Graham). Se pare că dezastrul a oprit si energia electrică în întreaga țară. Cei mai mulți dintre cei pe care îi întâlnesc sunt fosti detinuti sau intenționați să-i ucidă și să le fure mașina.

Cea mai mare parte a călătoriei din How It Ends, pare să se întâmple în întuneric cu muzică ambientală puternică care acoperă dialogul limitat. Când soarele se înalță, suntem tratați cu unele dintre cele mai frumoase peisaje din SUA, care sunt brusc lipsite de oameni. Mă întreb cine luminează toate incendiile de pe marginea drumului pe care le conduc. În concluzie. Filmul este în mare parte prea întunecat pentru a vedea ceva, personajele nu învață nimic și arată o lipsă deplorabilă de curiozitate despre lume, iar apoi filmul se oprește. Plictisitor.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: