filme-online-banner

Hyena (2014) film online subtitrat

Regia: Gerard Johnson
Scenariu: Gerard Johnson
Actori: Peter Ferdinando, Stephen Graham, Neil Maskell
Anul: 2014
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Pentru deschiderea de noapte perdea de fonduri, Edinburgh ales un thriller Hyena ambițios scalate poliție-corupție scris si regizat de Gerard Johnson – scurt, probabil, pe fețele bine-cunoscute pentru covorul rosu, dar destinat fără îndoială pentru a electrifica festival cu un șoc de energie scabros. Johnson, a cărui debutul regizoral a fost Dalston-set, serial-killer comedie neagră Tony, oferă un alt eseu în Londra scuzziness, dar centrul de operațiuni de data aceasta sa mutat spre vest, la pub-uri, arcadele și Blocări de Bayswater și Queensway.

De “Hyena” în cauză, un măturător de stradă care conduce cu un pachet, este un cupru numit Michael (jucat de Peter Ferdinando), serios pe lua și susținută de propria echipa. Le vedem în primul rând, într-o secvență de deschidere bravură, organizarea unei invazii pe un club de noapte în cazul în care, probabil, o afacere cu droguri se întâmplă în jos. Nu e nici un indiciu, până se termină, că sunt susținători efective ale legii; bavete de poliție care le poarta arata costume închiriate. Devine evident că Michael, posomorât și rebarbativ ca apare el, funcționează în liga premier de corupție de poliție, ascunzându-se în vedere clar ca o “de cupru bun” în timp ce de tăiere se ocupă cu gangsteri și comiterea sume mari de banii lui pentru a complicat internațional de droguri -trafficking.

Johnson stabilește stand lui cu autenticitate admirabil: Hyena are o calitate tuciuriu, bleary-ochi, care transmite un sentiment că acest lucru este tot în întregime plauzibil, că într-adevăr ar putea merge în jos ca asta. Deși se aseamănă fire lairy criminalității Brit-Geezer de infamie recent, Hyena este o tăietură mai sus de zgura a genului: crucial, aceasta nu încearcă să facă Flash sa gasiti protagonist sau la modă în orice mod, și nici nu cedează la crize de piele machismului -jacketed. De fapt, Johnson merge la lungimi mari pentru a sugera contrariul; Michael locuiește într-un consiliu grotty plat, în timp ce lui post-GRĂMADA SPONTANĂ piss-up-uri au loc într-un sumbru, dispiriting den băut în cazul în care raucousness pare în întregime din loc in filmul Hyena.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: