filme-online-banner

Imaturi – The Immature (2011) film online subtitrat

Regia: Paolo Genovese
Actori: Isabelle Adriani, Luisa Ranieri, Giulia Michelini, Barbora Bobulova, Raoul Bova
Anul: 2011
Gen: Comedie
Durata: 108 minute
IMDB: 6.1/10 din 1931 voturi

Lauren și m-am dus la Teatro Adriano astăzi și am făcut-o să plece la “Imaturi”, un alt film italian despre ansamblu de persoane din 30 de ani, care au fost prieteni pentru o lungă perioadă de timp. Lauren a făcut-mi adolescent de vânzare snacks-uri, dacă aș putea avea de gheață cu cocs meu dieta – tocmai gandit ca ar fi amuzant să auzi explica de ce nu am putut. Ei au cocs dieta (Lite coca în Italia), au cupe, și au gheață, ci doar un american nerezonabil ar aștepta ca cei trei ar putea fi unite,

Nu mi-am dat seama cât de mult Lauren displăcea “Imaturi” până am auzit-o spunându-tatal ei despre asta pe phone.She a fost într-adevăr de rulare ochii pe parcela – adulti care afla că prin un fel de tehnicitate ei nu au de fapt absolvent de la liceu și trebuie să se întoarcă și relua examenele. Ea a spus că a fost ridicol, toate personajele din propriile lor moduri imatur si revizita la prieteni de educație și vechi ajutandu-le cresc.

1) Raoul Bova in Imaturi. Aveti nevoie de spun mai mult?

2) Caracterele erau destul de simpatic și m-am trezit înrădăcinare pentru succesul lor, previzibil cum ar fi fost. Aș putea spune că nu a fost sa fie nici tragedii în cele din urmă, dar am fost încă fericit, fericit, fericit (vei primi ce am spus că, dacă vedeți filmul) atunci când lucrurile s-au dovedit calea le-am dorit la.

3) Cred că în cazul în care acest lucru a fost un film de la Hollywood s-ar putea să fi făcut ceva în plus stupid ca face personajele merge de fapt, înapoi la liceu, cu mitinguri și agresori PEP si prânzuri cafenea. Tipii ăștia doar a trebuit să treacă un test de și-au reconectat pentru a studia pentru ea.

4) Cu excepția când cei mici au vorbit, dialogul a fost destul de reală. Copiii “a fost chinuitor, asa cum l-am place, și acest tip de lucru poate ruina aproape un film pentru mine. Nu au copii suna mai înțelept decât adulții – că a fost făcut și este enervant. În caz contrar, personajele părea prieteni reale cu probleme reale, și care acționează a fost bună.