filme-online-banner

Impact fatal – Saat po long (2005) film online subtitrat

Alt titlu: Kill Zone
Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Wilson Yip, Kam-Yuen Szeto
IMDB Rating: 7,2
Regizor(i): Wilson Yip
Actori: Simon Yam, Donnie Yen, Sammo Hung Kam-Bo

Inspector Chan (Simon Yam) este aleargă după șeful bandei Po (Sammo Hung) de ceva timp. Când a escorte un martor cheie cu soția și fiica sa, primesc agatat de o alta masina. Numai Chan și copilul mic supraviețui. Taxa împotriva Po este scăzut din cauza de lipsă de probe. Trei ani mai târziu, Chan afla ca el are o tumoare pe creier, dar cu toate acestea el a avut grijă de mic copil, care este fiica lui Foster-acum. Chan este încă după Po, dar el are doar trei zile rămase până când trebuie să meargă la pensie. Împreună cu echipa sa, el nici măcar nu clinti din mai forjare dovezi,, atâta timp cât el devine Po spatele gratiilor. Cu toate acestea, Inspector Ma (Donnie Yen), care se presupune a fi succesorul lui Chan, în curând se dovedește a fi o problemă pentru echipa. Impact fatal devine obosit de accusals și începe o campanie sângeroasă împotriva polițiștilor. Când echipa Chan este mai mult și mai mult decimată, chiar Inspector Ma aruncă peste integritatea sa și începe să lupte Po. Dar, așa cum este în război, se pare că există nici un câștigător în cele din urmă …

“Impact fatal” a primit destul de cateva kudos prealabil. Acesta a fost proslăvit ca renașterea bun vechi cinema Hong Kong. Dar poate trăi până la filmul asta? Ei bine, nu tot ceea ce este adevărat criticii vor să ne facă să credem. “SPL” este un film Impact fatal foarte bun, care gestionează cu imagini de pietricele, fără compromisuri pentru a ne reaminti de vremurile bune ale marilor din Hong Kong filme de acțiune, deși. Cu povestea sa de aproape tipic deprimant de poliție, scene foarte frumos capturat și o atmosferă tensionată și agitarea filmul oferă privitorului o mulțime.
Foarte curând vom afla că filmul este despre moralul ambiguu. Nu există nici o linie între alb și negru și în cele din urmă totul trebuie să meargă în iad. Cu toate acestea, există mult prea multe detalii pentru a fi criticat, că bucurie temperamentul și împiedică filmul să devină capodopera a avut potențialul de a fi.