filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Împotriva firii – Mot naturen (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Scenariu: Ole Giæver
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Ole Giæver, Marte Vold
Actori: Ole Giæver, Rebekka Nystabakk, Marte Magnusdotter Solem

Un efort de penetrare de auto-portret al artistului ca un bărbat între două vârste afectat-o ​​îndoială, “Împotriva firii” aruncă în fluxul conștiinței de un narator a cărui opresiv monolog intern va fi recunoscut de către mulți spectatori care nici măcar nu partea sa preocupări specifice. Explorarea aceste gânduri neîncetate pe fondul plimbare week-end solo prin dealuri norvegiană, filmul surprinde realitatea multor zi excursie care este menit pentru a șterge capul dar în schimb, pachete mai dens. Destul de amuzant pentru a distra, dar gravă la inima, imaginea are o multime de potențial Arthouse dincolo de Fest circuitul.

În conducerea acestui aproape o om-spectacol, Giaever joaca Martin, al cărei loc de muncă de birou nespecificate l oferă o mulțime de timp să privească pe fereastră și imagina monotone viața personală a straini. Cât de vechi este că îngrășa, omul gri, el se întreabă. 66? Am treizeci de ani până atunci. Timp suficient pentru a începe peste, chiar. Genul de om care nu știe dacă să urmeze o bărbătești împreunate-mâinile salut cu o palma pe partea superioară a brațului, Martin tremurând de acord să se întâlnească colegii pentru băuturi pe o vineri după-amiază, în ciuda știind că a condus off pentru o excursie pe jos. Mai târziu, el va agita peste telefonul său, întrebându-se cum anume textul său “Eu nu vin” ar trebui să fie formulate pentru a genera mai puțin curiozitatea despre schimbat planul său in filmul “Împotriva firii”.

El nu a făcut o treabă foarte bună de a spune soției sale despre călătoria, fie, dar ea pare unbothered sa invete ea va fi grija pentru fiul lor Karsten singur pentru a doua zi sau două. Răspunsul ei cedat clar că acest lucru nu este un film despre un om de familie harried răspunde la presiunile de montare. În schimb, fanteziile vom auzi-l nămol în voce ca a tromps prin țară – de divorț; de moartea soției sale; de un accident care să-l paraliza – sunt pur și simplu activitatea unui creier care încă mai crede viața ar putea deveni mai interesantă decât în ​​prezent este. Fără a fi împiedicați de voci altora, Martin urmează tangentele aceste evenimente fantasmate sugereaza: absolvit de responsabilitatea de a avea grijă de el însuși dacă el ar fi fost paralizat, el ar deveni grotesc obezi; atunci el ar putea călători în lume într-un spectacol ciudat, sprijinirea familiei sale cu câștigurile sale. Și apoi se oprește pentru o wank spatele unui copac. (Aici și în altă parte, nu este timid Giaever despre jumătatea de jos a corpului său.)

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: