PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

În căutarea lui Sugar Man – Searching for Sugar Man (2012) Online Subtitrat


Regia: Malik Bendjelloul
Actori: Rodriguez, Stephen ‘Sugar’ Segerman, Dennis Coffey
An: 2012
Gen: Documentare, Biografie, Muzicale
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review În căutarea lui Sugar Man – Searching for Sugar Man (2012)

La sfârșitul anilor ’60, un cântăreț este descoperit într-un bar din Detroit de doi producători faimoși. Vrăjiți de melodiile artistului și de versurile sale profetice, ei au înregistrat un album, numai că acesta n-a avut succes, iar cântărețul a dispărut din atenție.

Doar că un album piratat și-a găsit drum în Africa de Sud, unde a devenit un fenomen. Doi fani sud-africani pornesc într-o călătorie pentru a afla ce s-a întâmplat cu idolul lor. Investigația le dezvăluie o poveste cu mult mai captivantă decât miturile cu privire la destinul artistului cunoscut sub numele de Rodriguez. Acesta este un film despre speranță, inspirație și puterea extraordinară a muzicii.

Excelent! O viata mai complicata si mai neasteptata decat se poate banui la prima vedere; o putere extraordinara a muzicii si caracterului de a invinge timpul. Cine ar fi crezut ca poti sa fi recunoscut ca muzician mult dupa ce ai incetat sa canti (cand deja munceai de peste 20 de ani ca demolator de case) iar la primul mare concert in Africa de Sud (la care-ti aduci familia) una din fiice sa se indragosteasca la prima vedere de bodyguardul desemnat de organizatori sa te insoteasca in turneu?