filme-online-banner

În căutarea lui Superman – Bekas (2012) film online subtitrat

Regia: Karzan Kader
Actori: Zamand Taha, Sarwar Fazil, Diya Mariwan, Suliman Karim Mohamad, Rahim Hussen
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 7.4/10 din 1946 voturi

Kurdă-născuți, suedeză bazate Helmer Karzan Kader extinde ideea din spatele premiat scurt “În căutarea lui Superman” într-o facilitate omonim, dar umplutură din povestea lui sfârșește derogare de la principiile farmecul. Cel mai mare dezavantaj constă în modul în care Kader direcționează stele lui puștiulică, în special mai mic cel, a cărui voce gratingly strident are modulare zero. În cazul în care nu au fost pentru screechiness, “Bekas” ar fi un frumos dacă-tot-centrice derivat pic despre doi orfani kurzi care doresc să meargă în America pentru a satisface Superman; așa cum este, nivelul de disconfort șterge departe mult de atac, deși eliberarea recentă suedez a vazut întoarce decente.

Kader pare să fi îmbibat de “În căutarea lui Superman” paharul, investind mai degrabă prea mult în sentimentalismul spatele unui evocare miere de aruncare proiectorului văzută prin ochii unui copil. E 1990, în Kurdistanul irakian, și Dana (Sarwal Fazil) și fratele său mai mic, Zana (Zamand Taha), sunt orfani (“Bekas” în limba kurdă). Doar le-am văzut “Superman”, la cinema – sau mai degrabă, o parte din ea, deoarece acestea sunt prinși uita de pe acoperiș și dat o lovitură strașnică de managerul. Inspirat de super-erou și fără casă a lor, ei decid să meargă în America, care Dana spune că este doar călătorie de câteva zile de mers cu mașina.

Calendarul lor este prost, in În căutarea lui Superman, deoarece politicile anti-kurde Saddam Hussein au transformat regiunea într-o zonă militară ostil. Din întâmplare se execută în Osman (Abdulrahman Mohamad), care a fost odată un luptător pentru libertate, împreună cu tatăl târziu copii. El promite să le ajuta să treacă frontiera, dar drumul este periculos, iar colegul contrabandist Jamal (Shirwan Muhamad) este mai mică de simpatic.